AktuelnoPromocijaVesti

Petokraka za Hyundai IONIQ 5 Robotaxi

842Pregleda

Hyundai IONIQ 5 Robotaxi položio test za vozačku dozvolu* kako bi pokazao „bezbednost bez kompromisa“

 

 

Novi promotivni film kompanije Hyundai Motor prikazuje IONIQ 5 robotaxi kako uspešno završava proceduru sličnu stvarnom testu za vozačku dozvolu u SAD

 

 

 

Kreiran da predoči sigurnost i pouzdanost autonomne tehnologije IONIQ 5 robotaxija, video prikazuje IONIQ 5 robotaxi kako uspešno rešava seriju javnih testova vožnje, uključujući vožnju na putu u Las Vegasu, SAD, pokazujući pritom izvanredan učinak.

 

 

 

Ovaj uspeh ističe pouzdanost IONIQ 5 robotaxija, kao i inkluzivnost njegove tehnologije autonomne vožnje, naglašavajući njegov potencijal da na bezbedan način pruži slobodu kretanja svima.

 

Film počinje intervjuom sa Pearl Outlaw, Amerikankom sa oštećenim vidom, i njenom majkom Ruth. Pearl se suočava sa ograničenjima u kretanju zbog svog stanja, zvanog Retinitis Pigmentosa, koje je sprečava da dobije vozačku dozvolu – za mnoge ljude suštinski simbol nezavisnosti i slobode.

 

 

 

Pearlina priča ističe svakodnevne izazove koje kretanje znači za osobe sa fizičkim oštećenjima, naglašavajući značaj tehnologije autonomne vožnje u obezbeđivanju nezavisnosti. IONIQ 5 robotaxi obećava ispunjenje njenog sna o nezavisnoj mobilnosti, nudeći joj slobodu kretanja bez oslanjanja na druge.

 

 

 

Ja sam DMV sertifikovani ispitivač vožnje sa 25 godina iskustva. Za to vreme oborila sam na ispitu hiljade i hiljade kandidata u interesu javne bezbednosti”, rekla je Kandice Jones, ispitivačica koja je testirala robotaxi IONIQ 5. „Ovde će biti isti kriterijumi kao kad se testira čovek. Pratićemo brzinu, promene kolovozne trake. Ocenjivaću manevre, potpuno zaustavljanje, skretanje ulevo, održavanje u traci i, naravno, brzinu reakcije.”

 

Na vozačkom ispitu, koji je sproveo iskusni profesionalni ispitivač, IONIQ 5 robotaxi je briljirao, impresionirajući kontrolom brzine, promenama trake i manevrisanjem, sposobnošću da se tačno zaustavi na znaku za zaustavljanje, skrene ulevo i brzo reaguje u slučaju opasnosti.

**Napomena: vozačka dozvola na filmu i fotografiji nije stvarna dozvola.

 

 

BONUS VIDEO: Kako je briljantni Hyundai IONIQ5 dobio licencu za pečenje gibanice

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery