Vesti

Pet godina partneri – Xross Challenge i BMW Motorrad Srbija!

BMW Motorrad Srbija po prvi put ove godine, u okviru trke na Tari, Xross Challenge, organizuje BMW Adventure Ride

BMW Motorrad i Xross Challenge.
1.45KPregleda

BMW Motorrad Srbija, već petu godinu za redom, partner je najvećeg i najzahtevnijeg “enduro” moto događaja u Srbiji – Xross Challenge.

BMW Motorrad i Xross Challenge.

Ove godine trka se održava od 14. do 16. juna na Tari u mestu Kaluđerske bare. Trka će biti održana  u tri kategorije klasifikovane po težini:

  • Klasa PRO – za iskusne, fizički i mentalno spremne vozače. Ova trka je namenjena vozačima sa već savladanim “hard-enduro” tehnikama i veštinama, kao i visokim pragom bola i izdržljivosti.
  • Klasa EXPERT – za srednji nivo “hard-enduro” vožnje. Vozači ove trke moraju imati pristojno iskustvo u vožnji po teškim terenima, dobru fizičku i psihičku formu neophodnu za savladavanje 90 km teškog terena.
  • Klasa HOBBY – za vozače koji vikendom voze neki oblik “hard endura”. Ipak, ovo nije klasa za početnike.

Pored takmičarskog dela, ove godine po prvi put, Xross Challenge u saradnji sa BMW Motorrad Srbija organizuje BMW Adventure Ride. BMW Adventure Ride će se voziti u subotu 15. juna 2019. godine od 11h. Start je na Kaluđerskim barama. Više o BMW Adventure Ride mozete saznati na BMW Motorrad Srbija.

Vožnja motocikala prelepim predelima Tare koju će predvoditi iskusni instruktori kreće od “BMW šatora”. Namenjena je vozačima “adventure” motocikala, bez obzira na marku, jer reč je o slobodnoj vožnji koja nema takmičarski duh, već predstavlja čisto zadovoljstvo u vožnji za goste Xross Challenge trke.

Više informacija o trci možete videti i na sajtu www.xross-team.com

PR Saopštenje

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery