Vesti

Kia XCeed će imati potpuno digitalnu instrument tablu!

Novi tizer za krosover koji će biti predstavljen 26. juna

Kia XCeed instrument tabla
2.06KPregleda

Kia je danas na internetu podelila još jednu tizer fotografiju za model XCeed. Ta fotografija nam otkriva da će ovaj urbani krosover/hečbek imati novu, potpuno digitalnu instrument tablu.

Kia XCeed instrument tabla

Naime, XCeed će biti prvi model kompanije Kia koji će se prodavati sa digitalnom instrument tablom sa ekranom dijagonale 12,3 inča.

Kako su naveli predstavnici kompanije, rezolucija ekrana instrument table će biti 1920×720 piksela. Takođe, oni su naveli da će novi Supervision ekran vozaču pružati više informacija o vozilu, uključujući i navigaciju. Takođe, preko tog ekrana vozač će moći da pristupi funkcijama ozvučenja i telefona. Osim toga, tu su i osnovne informacije o vozilu uključujući i podatke o prosečnoj potrošnji goriva, aktivnim sistemima za asistenciju i slično.  

Kao što smo već naveli, ova novina će se prvo naći na modelu Kia XCeed, ali očekuje se da se ona u bliskoj budućnosti nađe i na ostalim modelima iz game te kompanije.

Podsećamo, model XCeed će se u gami naći pored modela Ceed, Ceed Sportswagon i Proceed. Takođe, na taj način će se popuniti praznina između modela Stonic i Sportage.

Kia XCeed

Više detalja o ovom modelu i ostale tizer fotogorafije možete pogledati klikom ovde.

Novi Kia XCeed će premijerno biti predstavljena 26. juna. Tada ćemo znati i više informacija…

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery