Vesti

“Osveženi” Jaguar F-Type stiže 2. decembra!

Najava premijere

Jaguar F-Type - redizajn
1.31KPregleda

Jaguar će “osveženi” F-Type model premijerno predstaviti 2. decembra! To je najavljeno preko kratkog video snimka koji je podeljen na društvenim mrežama britanskog proizvođača.

Jaguar F-Type - redizajn

Redizajnirani Jaguar F-Type će imati novi dizajn prednjeg dela. On će umesto farova koji krase trenutni model dobiti nove, nešto tanje farove. Zahvaljujući tome, sam automobil će izgledati malo agresivnije. Takođe, redizajn će obuhvatiti i haubu, nove branike i restilizovane zadnje svetlosne jedinice.

Redizajn će doneti i značajne promene u enterijeru. Naime, “osveženi” F-Type će dobiti najnoviji infotejnment sistem kompanije Jaguar sa većim ekranom, ali i digitalnu instrument tablu. Očekuje se i da materijali u kabini budu kvalitetniji.

Jaguar F-Type - redizajn

Ipak, možda najznačajnija stvar u vezi sa osveženim F-Type modelom jeste to što će on biti dostupan sa novi rednim šestocilindarskim agregatima kompanije JLR. Oni će zameniti trenutne V6 agregate sa kompresorima. Očekuje se da se nove pogonske jedinice prodaju u konvencionalnim, ali i “blago” hibridnim varijantama.

Očekuje se da će se četvorocilindarski i V8 agregati preneti i na redizjanirani model. Pojavilo se par izveštaja po kojima bi F-Type mogao dobiti BMW-ov twin-turbo 4.4-litarski V8. To zbog nedavnog sporazuma o saradnji koji su postigla ova dva proizvođača. Međutim, to još uvek nije zvanično potvrđeno.

Kao što smo već rekli, više detalja ćemo znati nakon premijere, koja je zakazana za 2. decembar.

Jaguar F-Type - redizajn

Špijunske fotografije: Carscoops

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery