Vesti

Opel Crossland X sa 1.2-litarskim agregatom od sada dostupan i sa šestostepenim automatskim menjačem!

Prodaje se po ceni od 23.320 evra

Opel Crossland X
4.1KPregleda

Opel proširuje svoju ponudu kada je reč o modelu Crossland X. Naime, sada je ovaj model dostupan sa šestostepenim automatskim menjačem (opcija) na 1.2-litarskom turbo benzinskom agregatu.

Opel Crossland X

Opcionalna automatska transmisija omogućava modelu Crossland X 1.2 Turbo da iz mesta do 100 km/h ubrzava za 10,2 sekundi. Takođe, ovaj model sa novim automatskim menjačem može da postigne maksimalnu brzinu od 198 km/h.

U ovoj konfiguraciji, trocilindraski benzinski agregat sa direktnim ubrizgavanjem razvija 128 KS i 230 Nm obrtnog momenta.

U poređenju sa verzijom sa šestostepenim manuelnim menjačem, verzija sa novom automatskom transmisijom ima veći potrošnju za 0,3 litara na 100 pređenih kilometara puta. TO po NEDC ciklusu testiranja. Sa druge strane, po WLTP standardima, prosečna potrošnja goriva ovog modela je 6,6 litara na 100 kilometara. Takođe, emisija ugljenikoviog dioksida iznosi 145 g/km.

Opel Crossland X sa 1.2-litarskim trocilindrašem i šestostepenim automatskim menjačem se prodaje po ceni od 23.320 evra u Nemačkoj. Za taj novac kupci dobijaju i nekoliko sistema asistencije vozaču kao deo standardnog paketa opreme. Tu se pre svega misli na tempomat sa inteligentnim prilagođavanjem brzine, asistenciju pri kretanju uzbrdo, sistem održavanja vozila u jednoj traci, prepoznavanje saobraćajnih znakova sa ograničenjem brzine i slično.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery