AktuelnoVestiZanimljivosti

Opciona boja za Bugatti Chiron košta kao nov Lamborghini

3.12KPregleda

Svi znamo da su superautomobili izuzetno skupi, kojima na cenovnim etiketama stoje šestocifrene brojke u evrima ili dolarima.

 

Primera radi, najpriuštiviji Lamborghini je Huracan Evo RWD koji u SAD može da se kupi za 208.000 dolara, naravno bez opcija, koje vrtoglavo podižu cenu.

 

Međutim, to nije ništa u poređenju s Bugatti Chironom, čija se „osnovna“ cena meri u milionima. Uz to, morate biti „kvalifikovani“ da biste uopšte mogli da uđete u klub potencijalnih kupaca tog automobila. Ako jeste neki od tih srećnika, onda biste za Blue Royal Carbon finiš morali da doplatite 222.500 dolara.

 

Ove podatke je objavio GTBoard, postaviviši listu opcija za Chiron Super Sport na svojoj Facebook stranici, automobil koji košta 3.825.000 zielenih novčanica, i dostupan je u samo devet primeraka koji su naravno svi rasprodati.

 

Specijalna plava boja je najskuplja opcija sudeći po listi, ali to ne znači da su druge „povoljne“. Sky View, koji dodaje stakleni panoramski krov, košta 62.000 dolara, što je znatno više od novog VW Golfa R recimo.

 

Dakle, sada možemo da vidimo na kakvim su „mukama“ milioneri kada žele da kupe neki super/hiperautomobil. Da li „pazariti“ Bugati Chiron Super Sport u Blue Royal Carbon boji sa Sky View opcijom, ili se odreći ovih opcionala i u garažu za taj novac smestiti novi Lamborghini Huracan Evo za suprugu i Golf R za klinca koji je položio vozački? Težak izbor.

 

Naravno, dodatni „troškovi“ kupaca Bugatti Chirona Super Sport ih ne dotiču mnogo, tako da je čitava ova priča predstavljena zanimljivosti radi.

 

Vrele Gume

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery