AktuelnoVesti

OMR preuzeo Isuzu i Subaru u Srbiji

4.97KPregleda

Automobilski potres u Srbiji: OMR Group preuzima primat na  tržištu

 

 

 

OMR Grupa je od danas bogatija za još jednu kompaniju u svom sastavu. Nova članica je postala kompanija Trio Motors na čijem čelu se nalazi generalni direktor Živko Marković. 

 

 

Na ovaj način, OMR Grupa je svoju široku ponudu automobila učinila još bogatijom, pošto će Trio Motors biti ovlašćeni diler za Subaru vozila na teritoriji Beograda, odnosno distributer Isuzu vozila na teritoriji Vojvodine, Čačka i Niša. 

 

 

 

Istovremeno, još jedan član OMR Grupe, kompanija Bavaria Team postaje ovlašćeni diler i serviser Hyundai vozila za Čačak u Zapadnoj Srbiji. 

 

 

Pokret, stabilnost i poverenje kao osnovni motivi pokreću OMR Grupu u čijem sastavu posluje više od 15 kompanija.

 

 

Član OMR Group Land Rover Defender je stigao iz Beograda do granice između Sirije i Iraka

 

 

Snagu grupe na polju auto-industrije čine kompanije British Motors, ekskluzivni uvoznik i distributer za Jaguar Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru. 

 

 

 

U sastavu OMR Group je i jedinstveni OMR Luxury Store koji nudi ekskluzivne modele najluksuznijih automobila različitih brendova kao što su Ferari, Bentli ili Porše kao i Augusta motocikala, British Motors sertifikovana korisćena vozila, Bavaria Team, MiOS limo servis, CVS – mreža tehničkih pregleda, Fleet Management Team, Ada Motors i od sada Trio Motors.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery