AktuelnoVesti

ODUZETI LAMBORGHINI IDE U DOBROTVORNE SVRHE, EVO I GDE

64.7KPregleda

Lamborghini ide u Surdulicu

 

 

Protekle sedmice pažnju javnosti privuklo je oduzimanje automobila Lamborghini koji je ulicama Beograda vozio izvesni U. P.  Ovom potezu MUP-a, prethodilo je više objavljenih snimaka agresivne vožnje na TikTok mreži kao i prozivka pripadnika saobraćajne policije u Beogradu, Škode i pitomaca policijske škole u Sremskoj Kamenici.

 

 

Kakav će biti epilog ove priče:

 

Kako ekskluzivno saznajemo na ročištu suda postignut je sporazumni dogovor sa okrivljenim o priznavanju krivice prema kojem će, umesto zatvorske kazne, skupoceni automobil otići u dobrovorne svrhe a U.P. obaviti 50 sati dobrotvornog rada.

 

 

 

Automobil Lamborghini će kao učilo biti predat Tehničkoj školi „Nikola Tesla“ u Surdulici za obrazovanje kadrova u profilima : Tehničar drumskog saobračaja/ vozač motornih vozila.

 

 

Na ovom automobilu već za dve sedmice obučavače se polaznici škole, budući profesionalni vozači. Za najtelentovanije medju njima, lekcije iz sportke vožnje organizovaće se na NAVAK-u.

 

 

 

Direktor škole u Surdulici istakao je da će ovaj automobil takodje biti korisno učilo na kome će budući auto mehničari sticati prva praktična znanja o najsavremenijim tehnološkim rešenjima umesto Zastave 750 na kojoj se sada obučavaju.

 

 

U cilju promovisanja saobraćajne kulture optuženi U.P. je u obavezi da na časovima odeljenske zajednice drži predavanja na temu: bezbedna vožnja i kultura u saobraćaju u trajanju od 30 časova. Predavanja će biti dostupna i u online formatu na Vrele Gume YT kanalu.

 

 

Osim toga, vansudskom poravnanjem, okrivljeni U.P je u obavezi i da obavi i društveno koristan rad u trajanju od 20 sati u muzičkoj školi Stevan Mokranjac u Zaječaru, smer trubač.

 

Istovremeno je izrečena i zaštitna mera kojom se okrivljeni U.P. osuđuje da u narednih 10 godina vozi Škodu Skala 1.0 karavan pod pretnjom zatvorske kazne.

 

Sudska odluka o ustupanju vozila školi u Surdulici stupa na snagu danas 01.04.2023. u 00 časova.

 

 

BONUS PLUS: ŠKODA SKALA UBICA GOLFA

 

 

11 Komentara

    1. Koja fake vest, niti je bilo rociste niti se vozilo moze trajno oduzeti jer ne postoji pravni osnov, a narocito je glupo da ucenici u Srbiji uce na Lambu …bilo sta.
      Ovaj auto nije ni za doktore masinstva iz Srbije a ne djake.

  1. ???? Obucavace automehanicare na Lamborginiju ? …. ucice voznju na automobilu od 700 ks …. ako je istina – kakva BUDALASTINA, a ako je aprililili, odnosno, travanjnjnjnj, bas dobra sala

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery