Vesti

Novi tizer za novi BMW Serije 1!

Zvanične fotografije nam otkrivaju dizajn prednjeg dela, ali i digitalnu instrument tablu…

BMW Serije 1
1.82KPregleda

S obzirom da se radovi na novoj generaciji BMW Serije 1 polako privode kraju, bavarski proizvođač je na društvenim mrežama podelio nove tizer fotografije za svoj hečbek.

BMW Serije 1

Na fotografiji koju je na fejsbuku podelio francuski ogranak kompanije BMW, vidimo BMW Serije 1 bez ikakve kamuflaže. Time je po prvi put u potpunosti otkriven dizajn prednjeg dela ovog hečbek modela. Na fotografiji vidimo da će, u poređenju sa svojim prethodnikom, novi BMW Serije 1 imati nove farove, restilizovani branik i veću masku (gril).

Na osnovu crnih detalja i sportskog izgleda, velike su šanse da se na fotografijama nalazi model sa oznakom M135 i xDrive. U pitanju je “hot heč” koji će biti direktna konkurenceija modelima kao što su Audi S3 Sportback i Mercedes-AMG A35. Ispod njegove haube se krije četvorocilindarski turbo agregat zapremine 2 litara. Pretpostavljamo da je reč o istom agregatu kakav se nalazi ispod haube modela BMW X2 M35i. Kod tog modela taj agregat razvija 302 konjske snage (225 kW) i 450 Nm obrtnog momenta.

Na drugim tizer fotografijama, koje je podelio BMW na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici, vidimo još uvek kamuflirani prototip.

Među tim fotografijama se nalazi i slika koja nam pruža uvid u enterijer nove generacije modela BMW Serije 1. Naime, na toj fotografiji vidimo podignutu kamuflažu sa digitalne instrument table. Sve u svemu, čini nam se da je dizajn kabine inspirisan enterijerom nove Serije 3.

BMW Serije 1

Novi BMW Serije 1 će premijerno biti predstavljen 27. maja. Svoj javni debi će ovaj model imati na Sajmu automobila u Frankfurtu, a prodaja će početi krajem godine.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery