970_250_eko
Vesti

Novi promoter Hyundai Srbije Vojin Ćetković, podržava evropsko sponzorstvo najpoznatijih fudbalskih klubova

PR Saopštenje

Vojin Ćetković i Hyundai
838Pregleda

Septembar i oktobar ove godine obelezeni su u znaku fudbala, takmičarskog duha i fair play–a. Sada već, tradicionalno, Hyundai Motor Company globalno podržava i  promoviše sponzorstvo najvećih FIFA i UEFA takmičenja. Kao i evropskih fudbalskih timova Atletico Madrid, Chelsea, Roma, Hertha i Olympique Lyonnais. Veliku podršku svemu pruža i naš glumac Vojin Ćetković.

Vojin Ćetković i Hyundai

Zahvaljujući tome i ove sezone, zajedno sa svim ljubiteljima fudbala, kao i strastvenim navijačima, Hyundai pomno prati i promoviše fudbal i generalno fair play u sportu.

Hyundai Srbija, kao sastavni deo Hyundai globalne mreže, učestvuje u promociji fudbalskih takmičenja i omiljenih evropskih timova. U kontekstu toga, organizuje brojne zanimljive aktivnosti. Tu se misli na dan otvorenih vrata “ Hyundai Square “, nagradni kviz znanja “ Tvoji snovi su bliže nego što očekuješ “, kao i ostale zanimljive aktivnosti vezane za fudbal ove jeseni.

Veliku podršku tome pruža naš poznati glumac Vojin Ćetković, promoter Hyundai brenda u Srbiji proteklih nekoliko godina. Ovom prilikom, Vojin Ćetković, ističe: “ Fudbal i gluma, odnosno, generalno sport i gluma imaju dosta toga zajedničkog sa naglaskom na timsku igru. Moj omiljeni fudbaler iz detinjstva bio je Diego Armando Maradona, velika fudbalska zvezda. Smatram da svaki čovek treba da vozi automobil koji mu pripada, savršen automobil koji može da ispuni sve individualne potrebe, a moj izbor je pao na Hyundai Tucson.”

Hyundai Srbija, kompanija koja je u javnosti već dugo poznata, ne samo kao ovlašćeni distributer HYUNDAI brenda, već, i po tome što sledi globalnu promociju najvećih fudbalskih takmičenja i evropskih timova; i ove jeseni, pomno prati i aktivno učestvuje u većini aktuelnih sportskih i kulturnih događaja u ulozi promotera zdravog i aktivnog načina života, takmičarskog i timskog duha, a najvažnije fair play – a.

Vojin Ćetković i Hyundai

PR Saopštenje: Hyundai Srbija

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery