Vesti

Novi Land Rover Defender i na američkom i kanadskom tržištu!

Od 2020. godine

Novi Land Rover Defender
1.46KPregleda

Nakon više od dve decenije (i izuzetno visokih cena polovnih primeraka), Land Rover Defender se vraća na američko tržište.

Novi Land Rover Defender

Testovi nove generacije modela Defender su već počeli u Velikoj Britaniji. Međutim, Land Rover je danas i zvanično potvrdio da će se sledeća generacija modela Defender testirati i na severnoameričkom kontinentu, počev od januara sledeće godine.

Nakon završene faze testiranja na putevima i van njih, nova generacija ovog modela će biti premijerno predstavljena tokom 2019. godine. Predstavnici britanskog proizvođača su zvanično potvrdili i da će se taj model prodavati u SAD i Kanadi od 2020. godine.

Predstavnici kompanije su naveli da je testiranje novog modela na severnoameričkom kontinentu važno zbog različitosti terena i površina na njemu. Kako se navodi, nova generacija modela Defender će biti podvrgnuta ekstremnim testovima. To sa ciljem da novi model bude najbolji off-road model kompanije Land Rover ikada kreiran. Kako su predstavnici kompanije naveli, testiranje će se vršiti na izuzentno niskim i visokim temperaturama. Takođe, ovaj model će biti testiran i na nadmosrskoj visini od 3,962 metara.

“Ova najava je naš božićni poklon ljubiteljima modela Land Rover Defender sa severnoameričkog kontinenta”, naveo je potpredsednik marketinga britanskog proizvođača.

Novi Land Rover Defender

Novi Land Rover Defender će imati novi spoljašnji dizajn i novi enterijer. Naravno, imaće i najnovije sisteme za asistenciju vozaču. Nažalost, nikakvi drugi detalji o ovom modelu nisu objavljeni, ali je rečeno da će sve biti poznato sledeće godine.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery