Vesti

Novi BMW M3 će se prodavati u tri varijante!?

Najjača verzija će razvijati 500 konjskih snaga?

Novi BMW M3
2.22KPregleda

Novi BMW M3 je na putu, a kako se navodi u najnovijim izveštajima, on bi na tržište mogao da stigne kao model za 2021. godinu. Navodi se i da će se prodavati u nekoliko varijanti.

Novi BMW M3

Ako je verovati informacijama na BMW blogu, bavarski proizvoiđač automobila će od 2020. godine prodavati BMW M3 u tri varijante. Te varijante nose oznake Pure, Base i Competition.

Verzija “Pure” će zapravo biti najslabija i razvijaće oko 444 konjskih snaga. Ispod njegove haube bi se mogao kriti trolitarski twin-turbo šestocilindarski agregat. “Base” model će biti u sredini ponude i on će razvijati oko 475 konjskih snaga. Na vrhu ponude će biti model BMW M3 Competition koji bi mogao da razvija oko 500 “konja”.

Novi BMW M3

Da bismo bliže odredili koliko je to, reći ćemo da najnoviji BMW M3 trenutno razvija 425 konjskih snaga i 550 Nm obrtnog momenta.

U izveštaju se navodi i da će BMW M3 Pure imati pogon na zadnjim točkovima i šestostepeni manuelni menjač. Sa druge strane, Pure i Competition varijante će imati xDrive upravljanje svim točkovima i osmostepeni automatski menjače. Sva tri modela će imati M diferencijal i adaptivno vešanje.

Novi BMW M3

Najsnažniji M3 Competition će imati karbon-keramičke kočnice kao standard. Navodi se i da su inženjeri bavarske komapnije uspeli da sa svake verzije skinu po 65 kilograma težine.

Kada je reč o dizajnu novi M3 će imati restilizovane branike, nove felne, u enterijer.

Špijunske fotografije: Carscoops

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery