Vesti

Nove fotografije modela VW Golf!

Šta mislite o njegovom dizajnu?

VW Golf Mk8
5.04KPregleda

Potpuno nova, osma generacija modela VW Golf, treba da bude premijerno predstavljena 24. oktobra. Međutim, na društvenim mrežama su se već pojavile fotografije na kojima se vidi kako će izgledati serijski model.

VW Golf Mk8

VW Golf Mk8 je daleko od najbolje čuvane tajne u auto-industriji. Već je nekoliko puta uslikan prilikom testiranja, i to bez kamuflaže. Međutim, ove nove fotografije nam daju do sada najbolji pogled na dizajn novog hečbek modela nemačkog proizvođača.

Fotografije su postavljene na slovačkoj fejsbuk stranici koja okuplja ljubitelje automobila kompanije VW. Na njima se vidi serijski primerak Golfa osme generacije. Slike spoljašnjeg dizajna nam otkrivaju konačni izgled farova i LED dnevnih svetala, koji su do sada bili kamuflirani.

Nažalost, ne možemo da razaznamo u kom paketu opreme je model sa fotografija. Međutim, možemo zaključiti da se nova, osma generacija vizuelno neće puno razlikovati od trenunte sedme generacije.

Sa druge strane, enterijer je potpuno drugačija priča. Naime, kokpit je orijntisan ka vozaču, izgleda moderno i tehnološki napredno. Ako je na fotografijama uvodni model (vidi se ručica manuelnog menjača) VW se svakako potrudio da on ne izgleda “jeftino”.

VW Golf Mk8

Ionako niko od nas nije očekivao radikalne promene u dizajnu, zanima nas šta vi mislite o novoj generaciji ovog legendarnog nemačkog automobila?

2 Komentara

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery