970_250_eko
Vesti

Toyota Yaris – Prve fotografije nove generacije!

Premijera na Sajmu automobila u Tokiju!

Toyota Yaris
929Pregleda

Toyota se polako sprema da predstavni novu generaciju modela Yaris. Međutim, prve nezvanične fotografije modela koji je poznat i pod imenom Vitz u Japanu su se već pojavile na internetu!  

Toyota Yaris

Nova generacija popularne gradske zujalice japanskog proizvođača usvojila je moderni dizajnerski pravac kompanije Toyota. Možda zbog toga ona dizajnom podseća na veće C-HR i Corolla modele. Predni deo izgleda pametno i agresivno u isto vreme, dok se na zadnjem delu ističu karakteristične svetlosne jedinice povezane LED svetlosnom linijom.

Nova generacija modela Yaris će zapravo biti prvi Yaris baziran na novoj TNGA (GA-B) platformi. Predstavnici kompanije Toyota su već rekli da su prednosti nove platforme kruća karoserija, niži centar gravitacije i malo više mesta u kabini.

Toyota Yaris

Kao i nova Corolla, koju smo već imali prilike da testiramo, Toyotin adut u segmentu mini automobila će kupcima pružati bolje vozačko iskustvo. Time će se on izdvojiti od svojih prethodnika. Već smo imali prilike da vidimo kamufliranu, sportsku GR varijantu kako krstari Nirburgom.

Naravno, s obzirom da je reč o modernoj Toyoti, novi Yaris će biti dostupan sa najmanje jednim hibridnim pogonskim sklopom.

Toyota će novu Yaris predstaviti na Sajmu automobila u Tokiju, tako da ćemo tada znati više informacija…

Toyota Yaris

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery