AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Neverovatna emisija vas čeka u nedelju!

emisija
1.83KPregleda

Ponovo četiri originalna autorska priloga sa zemlje i vode

 

Više ništa nije isto, nikad neće biti kao što je bilo ranije, osim emisije Vrele Gume. I ostaje nam samo borba, borba i sećanje, što bi rekli naši sugrađani „Ateisti“. Uporedni test neuporedivog, stara domaća nautička samogradnja, novi Kangoo iz Slovenije i jedan fantastični oldtajmer. Nedelja 18. jul leta 2021, samo na Nova S TV! Emisija Vrele Gume po 1090. put!  

 

Test:  Toyota Yaris versus CityCoco Pusa

I treći Yaris stigao nam je na test. Evropski automobil godine bio nam je u hibridnoj, pa u običnoj 1.5 benzinskoj varijanti,  da bi na kraju stigao i trocilindarski jednolitarski benzinac. A s obzirom da smo o ovom modelu gotovo sve već rekli u prethodnim testovima, ovu najslabiju varijantu rešili smo da suprostavimo jednom apsolutnom hitu na našem tržištu ovog leta. Električnom skuteru CityCoco Pusa!

Ko je pre stigao do grada sa Popovice, Lidija Pusom ili Pira Yarisom, kao i koje su sve prednosti/mane električne mobilnosti na dva točka, pogledajte u ovom fanstastičnom prilogu.

 

Aktuelnosti: Renault Kangoo

U rubrici Aktuelno donosimo vam treći deo priče sa promocije Renaultovih lakih komercijalnih vozila u Sloveniji. Nakon predstavljanja modela Renault Express Van i Renault Traffic, na red je došao i novi Kangoo, kojeg za sada još uvek nema  na srpskom tržištu. Što ne znači da nije dobar, naprotiv!

 

emisija

 

Nautika: Tango samogradnja

Nastavljamo sa ispunjavanjem obećanja (za razliku od političara) i opet smo bili na reci da snimimo još jedan autoski nautički prilog. Za ljubitelje domaće nautike, ali i starih vremena, podsećamo se kako je izgledala samogradnja brodova davne 1986. godine uz plovilo nazvano Tango. Čućete priču kakvu do sada niste, ali i videti fotografije iz mladosti našeg urednika Miodraga Piroškog.

 

Packard One Eighty

Tango je odlična uvertira i za rubriku oldajtmer i jedan veoma retki model. Odgovaramo na pitanje koji je to automobil Staljin naredio da se iskopira za prvu ekupu sovjetskih rukovodioca krajem četrdesetih? Miroslav Šosberger vam predstavlja neverovatni Packard One Eighty. Sigurno jedan od najatraktivnijih oldtajmer modela koju su se našli u našoj emisiji ikada.

 

Šta bismo drugo radili u nedelju? Samo televizija Nova S i samo emisija Vrele Gume! 18. jun u 12:05, 1090. epizoda!  

 

Sadržaj:

Test:  Yaris protiv Puse

Promocije: Renault Kangoo

Nautika: Tango Samogradnja

Oldtajmer: Packard One Eighty

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery