AktuelnoVesti

Nestrpljivost na auto-putu se ne isplati (VIDEO)

7.03KPregleda

Na svu sreću, izgleda da niko nije ozbiljnije povređen.

 

Auto-putevi su osmišljeni da bi obezbedili tečnu, brzu (u okviru zakona) i bezbednu vožnju. Kada se svi pridržavaju pravila, to tako i biva. Međutim, na javnim putevima se nalaze i „pametnjakovići“, najčešće u skupljim automobilima, a nekako, čini se da vozači BMW-a pomalo prednjače u svemu tome.

 

Svi mi smo se na auto-putevima susreli s „nestrpljivim“ učesnicima u saobraćaju, koji mahom voze brže od dozvoljenog, pretiču u desnoj traci, „lepe“ vam se za branik, rade „osmice“ između automobila i slično. Ovakve „avanture“ znaju često da se završe loše, kao i ova u video klipu, gde se BMW na kraju zabio u ogradu koja deli smerove auto-puta.

 

Nije jasno kako je vozač izgubio kontrolu jer je vozilo bilo prilično daleko i zaklonjeno, ali se „stil“ vožnje jasno mogao uvideti. I neka druga vozila su zaradila neznatna oštećenja, dok je BMW prilično dobro slupan.

 

Bezbedna vožnja mora da bude imperativ. Čak i ako vozite brzo, to može da se uradi na džentlmenski i pristojan način. Nasilnom vožnjom ne može ništa da se dobije a može dosta da se izgubi. Svakako ovakve vozače treba „detektovati“  i držati ih na oku, jer mogu predstavljati opasnost i po vas i ostale učesnike u saobraćaju.

 

Mada se ovakve stvari ne događaju svaki dan, treba imati na umu da je to prvenstveno zasluga korektnih, opreznih i disciplinovanih vozača, koji na kraju krajeva čuvaju i „idiote“ poput dotičnog vozača BMW-a. Nažalost, ovakvi (pre)često ostaju nesankcionisani, mada ih karma sustigne kad tad.

 

 

Vrele Gume

1 Komentar

  1. I ovi sto voze levom trakom konstantno bez prevelike razlike u brzini u odnosu na ostale su takođe bez mozga kao i BMW.. kad izvršis preticanje vratiš se u desnu traku. Posebno žene.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery