AktuelnoVesti

Najava emisije

1.01KPregleda

Test Toyota RAV4 Plug-in-Hybrid, OMW strujni punjač, jurišni Embraer, dobra Buba

 

 

Nakon fantastičnog nautičko-kamperskog Planetarijuma emitovanog na RTS1, za  ovu VRELE GUME TV emisiju najveći je bio problem u redakciji da urednika, tačnije „druga direktora“ provede svome poslu. Kajsija mu dobro rodila pa je i fokus interesovanja bio na sasvim drugom mestu.

 

 

 

Test:  Toyota RAV4  Plug in Hybrid

 

 

Šta nudi i čemu se možemo nadati od RAV4 ali u Plug-in hibridnoj verziji. Koliko troši, koja je autonomija i da li se isplati investirati u „pola pije pola Šarcu daje“ tehniku vožnje?!

 

Događaji: Punjači za električna  vozila na OMV pumpama 

 

 

Između dve emisije, na ulasku u Srbiju iz pravca Hrvatske, na OMV benzinskoj stanici Martunci pušten je u rad moćni 189 kW punjač za električna vozila.

 

 

Avijacija:  Embraer A29 Super Tuccano 

 

 

Brazilski Embraer je u svetu nautike otprilike ono što je Škoda u svetu automobila. Korektna izrada uz konkurentnu cenu. I dok njihovu gamu malih i velikih putničkih aviona dobro poznajemo, evo prilike da se sretnemo i sa jednim od najjeftinijih jurišnih lovaca u vazduhu!

 

Nautika: Melges 15

 

 

Nautički deo je posvećen trenutnom jedriličarskom hitu u Americi. Magles 15 ludilo pod jedrima…

 

 

Oldtimer : VW 1200 

 

 

I na kraju, Miroslav je opet „iskopao“ još jedan sjajan automobil iz sedamdesetih prošlog veka. VW Buba 1200.

 

Nema druge, dok kajsija postepeno menja oblik da stane u flašu, pogledajte ovu epizodu Vrele Gume TV produkcije i uverite se da ideja i dobre realizacije ne manjka. Plagijatorima stvarno nije lako da prate ovaj ritam i ideju!

 

NovaS, nedelja, 12.05

2 Komentara

  1. Upravo pogledah cenovnik za RAV4 Plug In Hybrid. 57000 eura najjeftiniji!!!! Jel kupi to uopste neko? Ima li menadzment Toyote uopste osecaj sta moze da prodje na trzistu a sta ne? Jesu li pogledali cene cisto elektricnih automobila. Koliko kosta ID4, Enyaq, Tesla itd.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery