AktuelnoVesti

Najava emisije

677Pregleda

Land Rover protiv Audija, nautika za sladokusce, kamper za „ćaknute“, Dodge za militantne a i lignje nisu loše

 

 

Dok je pod dojavama o postavljenoj bombi u prostoriji sa kulenima, naš urednik i drug direktor službeno otputovao da testira hrskave planirane lignje od Ulcinja do Tivta, vredna slabo plaćena VG ekipa je proizvela još jednu sjajnu epizodu TV izdanja.

 

 

 

Direktor se publici obraća direktno sa Ričardove glave u Budvi, maglovito se prisećajući šta je to zapazio u poređenju Land Rover Discovery Sport i Audi Q5 Sport Back.  

 

Čak i tako izdaleka, održao je lekciju… Itekakvu! Biće „opa bato“!

 

 

Srećom na južnom Jadranu nije kampovao jer bi verovatno odabrao nešto poput Be Triton plovećeg kampera. Ako ne bi potonuo, bar tako pričaju zli jezici.

 

 

 

Međutim, da se Piroški pita, prodao bi i on i veru i večeru za fantastični Fleming 65 jer to je brod po njegovom ukusu i onih koji nautiku kapiraju suštinski!

 

 

 

Druga direktora, takođe Bentley Bentayga EWB „ič“ ne zanima ali dok nije u redakciju, iskoristili smo priliku da prikažemo i ovo čudo. Šefe sorry, puštamo ovu seljanu namenjenu za ratne profitere i tajkune i oni imaju dušu!

 

 

Miroslav, postaje militantna snaga naše redakcije,…  Mali problem je jer ne znamo kojoj vojnoj komandi pripada (samo naslućujemo) ali ne smeta, u kontekstu toga je uradio divan prilog o Dodge WC52.

 

 

U WC molimo da odete pre emisije! Kasnije biće prilike i da bacite „peglu“ od automobilskih emisija koje slede nedeljom posle ručka.

 

 

NovaS, nedelja 12.05

 

Sadržaj

Test:  Land Rover Discovery Sport protiv Audi Q5

Nautika:  Fleming 65

Inovacije: BeTriton

Luksuz:  Bentley Bentayga EWB

Oldtajmer:  Dodge WC52

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery