AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Vrele Gume 1071: od Betovena do Spilberga

Nova epizoda, nova sreća, nekom manja, nekom veća

Hyundai Sonata
2.63KPregleda

Mesečeva Hyundai Sonata, prevoz kućnih ljubimaca i jedna Ajkula

 

Ni nedelje nisu što su nekad bile, glavne, uštirkane, paradne i čiste. Ako se ove nedelje svojevoljno ili nametnuto zaključate u svoja četiri zida (može i 24 stana), nemojte propustiti pravi TV show klasik. Nova epizoda emisije Vrele Gume biće zaista nešto posebno. Nova S tv, nedelja 7. mart u 12:05! 

 

Hyundai Sonata

Spremili smo vam test još jedne velelepne limuzine. Nakon S klase prošle nedelja, ove na red dolazi Hyundai Sonata, u boji zatamljenog meseca. Da li je Sonata samo za dobrog čoveka i koliko prostora ima u ovom Hjundaijevom luksuznom automobili, takmacu premijum segmenta, saznaćete od vodjvođanskog automobilskog Betovena, Miodraga Piroškog.

 

Hyundai Sonata

 

Ostanite jaka vi, najlakše je plakati, a to zapravo  samo neko svira prolećnu Sonatu.  

 

Beneteau Grand Trawler 62

Sa drumske idemo na jednu pravu morsku krstaricu. Za rođene moreplovce poput Magelana, ili još bolje admirala Kuka, donosimo priču o ultra luksuznom troleru Beneteau Grand 62, teškom orkuglo milion evra!

 

Hyundai Sonata

 

Aktuelno: Prevoz kućnih ljubimaca

Mnogi od vas su nas pitali kako je regulisana vožnja kućnih ljubimaca u motornim vozilima kod nas. S obzirom da se  ovde pravila stalno menjanju, umesto odgovora, a kako bi nam svima bilo lakše, prenosimo vam vesti iz SAD-a gde svega 6 saveznih država ima zakon kojim se zabranjuje vožnja ljubimaca u otvorenim kamionetima. O bezbednost pasa više se izgleda vodi računa s ove strane okeana. Sve drugo odavno je otišlo u Honduras.

 

BMW Definition Ce 04

Ostajemo verni i dosledni promociji elektrifikacije scih vrsta vozila. Predstavljamo vam BMW Definition Ce 04, električni motocikl za nekog novog Robokapa. Baš ga briga, bolje nego da se voza na taljigama.

 

 

Citroen ID 19B 

I za kraj, nešto zaista posebno. Nije strašna ko Spilbergova, ali je lepa kao Kojina u „Mi nismo anđeli“.  Iako našeg mora više nema, donosimo vam priču o Ajkuli na suvom. Boginja joj je drugo ime, naravno u pitanju je Citroen ID 19B, ovoga puta iz daleke 1971. godine, koji se sklapao u Kopru, na moru.  

 

 

Nedeljom smo nekad žurili na reke, pecanje je bilo glavni hobi, to je danas u arhivu kinoteke, sad na mamac nasrću mikrobi. Zato, TV Nova S pet minuta posle podneva. Vrele Gume auto show po 1071. put. Ne propustiti!

 

Sadržaj: 

 

Test:  Hyundai Sonata;

 

Nautika: BENETEAU Grand Trawler 62;

 

Aktuelno: Prevoz kućnih ljubimaca;

 

Elektifikacija: BMW Definition Ce 04;

 

Oldtajmer:  Citroen ID 19B 1971. 

 

1 Komentar

  1. Odlican tekst, kao i recenzija. S obzirom na cinjenicu da smo i dalje u pandemiji korona virusa zanima me da li neki automobil ima ugradjen preciscivac vazduha za kola? Hvala unapred

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery