AktuelnoVesti

Mercedes testira električni GLA

1.33KPregleda

Kompaktna Mercedes vozila postaju električna

U Mercedesu rade kao da AutoCorona virusa nema, ali se i spremaju kao da će sutra biti „rat“.

Da prevedemo, koncepti električnih modela EQA upravo su na zimskom testiranju kao i novi plug-in hibridi. Svi će biti izloženi na Salonu automobila u Ženevi, ako ga uopšte bude bilo. Najzanimljiviji je naravno GLA u elektro izdanju!

Proizvodna verzija potpuno električne verzije GLA biće premijerno predstavljena pre kraja ove godine. Prototip modela EQA je trenutno na izazovnim zimskim testiranjima na polarnom krugu. Mercedes-Benz će kompletirati EQ Power porodicu kompaktnih vozila sa dodatnim sportskim modelima sa trećom-generacijom hibridnog pogona.

Novi GLA, kao osmi model, zaokružuje aktuelnu generaciju kompaktnih vozila brenda Mercedes-Benz.

Električni model u formi EQA uslediće pre kraja ove godine. Prototip ovog modela trenutno putuje po snegu pokrivenim putevima Švedske.

Ovo zimsko testiranje inženjeri koriste kako bi sa posebnom pažnjom ispitali termalne karakteristike i punjenje baterije u ekstremnim uslovima.

Dalji aspekti su sigurnost u vožnji, trakcija/vuča i oporavak energije na snegu i ledu.

U isto vreme, Mercedes-Benz Cars proširuje svoju liniju plug-in hibrida pod brendom EQ Power.

Na Salonu automobila u Ženevi predstaviće dodatne modele sa trećom-generacijom hibridnog pogona. Sa novim EQ Power kompaktnim vozilima, u prvom planu su (električni) užitak u vožnji i pogodnost za svakodnevnu upotrebu.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery