AktuelnoVesti

Mercedes GLA nove fotografije

3.37KPregleda

Najmanji G Mercedes-Benz sa oznakom GLA stiže u salone

 

 

Nije tajna, Mercedes je sa najmanjim GLA kompaktnim krosoverom pogodio sam centar tržišne mete. Model izuzetno praktičan za grad, komforan, udoban i ekonomičan za duža putovanja, bar tako kažu naša Vrele Gume test iskustva.

 

 

Očekivali smo ga u Ženevi, međutim zbog AutoCorona© dešavanja otkazane su sve njegove promocije, te ga za sada možemo upoznati samo preko novog seta fotografija.

 

 

Da se podsetimo, ovaj gradski krosover dolazi sa nekoliko zanimljivih tipova motorizacije od kojih su za nas najzabimljiviji GLA 250 i GLA220d, što su ujedno i prikazani modeli na ovim fotografijama.

 

 

Prvi pokreće 2,0-litarski četverocilindarski mild-hibridni benzinac od 224 KS i 350 Nm, sa 8-stepenom automatikom i prednjim pogonom. Do 100 km/h stiže za 6,9 sekundi uz maksimalnih 240 km/h.
Mercedes-Benz GLA 220d, ispod haube krije dvolitarski turbo dizel četvorocilinraš sa raspoloživih 190 KS i 400 Nm, što rezultira ubrzanjem do stotke za 7,4 sekunde.

 

 

Unutrašnjost je takođe pretrpela duboke izmene, pre svega u vozačkom kokpitu, koji je sada u duhu svih aktuelnih modela ovog proizvođača.

 

 

 

Oba modela opciono su opremljena i 4Matic pogonom na sve točkove uz standarni prednji pogon.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery