AktuelnoVesti

Mercedes E klase u novom izdanju

6.81KPregleda

Mercedes-Benz detaljno osvežio postojeću E klasu, inteligencija postaje uzbudljiva

Automobilska inteligencija sada postaje uzbudljiva i dinamična: E-Klasa Limuzina i Karavan prvi su predstavnici detaljno osvežene serije.

 

 

Oba modela će stići u salone evropskih dilerstava na leto 2020.godine.

Verzija limuzine za dugim među-osovinskim rastojanjem (Kina), kao i coupé i kabriolet verzija, uslediće nakon toga.

Sa više od 14 miliona jedinica modela limuzina i karavana isporučenih od 1946. godine, E-Klasa je najprodavanija serija modela u istoriji brenda Mercedes-Benz.

Mnogi je doživljavaju kao „srce brenda“. Deseta generacija E-Klase postavila je trendove u stilu u 2016. godini sa svojim čistim, a ipak emotivnim dizajnom i ekskluzivnim, visoko kvalitetnim enterijerom.

Takođe, karakteristično za ovu generaciju je i bogatstvo inovacija pomoćnih sistema u vožnji. Ova emocionalno privlačna i u isto vreme inteligentna kombinacija je izuzetno uspešna: do danas, više od 1.2 miliona kupaca širom sveta je kupilo aktuelnu generaciju E-Klase limuzine ili E-Klase karavana.

Ključne činjenice o unapređenjima spoljašnjosti:

Dinamičniji dizajn/Avantgarde Line kao nova osnovna specifikacija eksterijera /Redizajnirani prednji farovi (potpuna LED prednja svetla kao standard, opciono dostupna MULTIBEAM LED prednja svetla)/Redizajnirana zadnja svetla/Redizajnirana rešetka hladnjaka i prednji branik/Varijanta All-Terrain je vizuelno sličnija SUV modelima

Digitalizacija

Osvežena E klasa je unapređena po mnogim elementima bezbednosti i digitalizacije kao i nova generacija sistema za pomoć u vožnji koja uključuje i novu generaciju upravljača sa hands-off detekcijom/Active Distance Assist DISTRONIC sistem sa podešavanjem brzine prema ruti /Active Stop-and-Go Assist sistem,..

Tu je i noviM 254 dvolitarski, četvorocilindarski benzinski motor sa ISG (Integrated Starter-Generator) i ugrađenim električnim sistemom u motornom prostoru od 48 volti, snage: 200kW + 15 kW, inovativni segmentni turbopunjač.

Sve u svemu lepo modernizovan i elegantno redizajniran!

2 Komentara

  1. […] Novi Mercedes-Benz E klase u limuzinskoj i karavan verziji stiže u prodajne salone ovog leta. Sada se željno iščekuju i najavljene nove kabriolet i kupe varijante, koje bi trebalo da budu dostupne sledeće godine. Evo prilike za osvrt na istoriju ovih modela,odnosno prethodnike E klase sa dvoja vrata, koji možda nisu uvek delili isto ime, ali su bili deo proširene porodice najprodavanije serije (klase) u istoriji legendarnog brenda. […]

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery