AktuelnoVesti

Mercedes-Benz Intouro predstavljen u Srbiji

1.68KPregleda

Intouro, nova autobuska zvezda 

 

 

 

 

Potpuno novi Mercedes-Benz Intouro autobus predstavljen je u Centru komercijalnih vozila kompanije Star Import, generalnog distributera za Mercedes-Benz, Smart, Setra i Fuso vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.

 

 

Mercedes-Benz Intouro podiže lestvicu za autobuse za međugradski i izletnički prevoz na sasvim novi nivo. Sa pionirskim opcionim sistemima za pomoć kao što su Active Brake Assist 5 (sistem za pomoć pri kočenju u slučaju iznenadne potrebe) i Sideguard Assist (sistem koji pruža vozaču podršku pri prepoznavanju kritičnih situacija prilikom skretanja), Intouro nudi do sada neviđen nivo sigurnosti u svom segmentu. U isto vreme, on postavlja standarde u efikasnosti i funkcionalnosti.

 

 

 

 

„Zahvaljujući različitim verzijama, novi Mercedes-Benz Intouro pokriva širok spektar zahteva naših kupaca. Intouro se odlično snalazi kao praktični autobus sa visokim podom i velikim prtljažnim prostorom, školski autobus ili šatl-autobus, ali i kao autobus za razvoze zaposlenih ili za jednodnevne ili vikend izlete“, izjavio je Aleksandar Trifunović, direktor Centra komercijalnih vozila.

 

Optimizovana aerodinamika i novorazvijena, lakša karoserija osiguravaju još veću efikasnost.

 

 

U zavisnosti od rada vozila, potrošnja je do 3 % manja u standardnoj varijanti, a sa opcionom opremom moguća su još veća smanjenja.

 

 

Novi Intouro je prvobitno dostupan u segmentu u kom uživa najveću prodaju – kao Intouro od 12,18 metara i kapacitetom od 96 putnika, i kao Intouro M sa dužinom od 13,09 metara i kapacitetom od 107 mesta.

 

 

 

Od jeseni ovde godine slede vrlo okretan Intouro K (10,75 metara dužine, kapacitet 83 mesta), kao i tro-osovinski  Intouro L sa 14.88 metara i kapacitetom od 121 mesta.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery