AktuelnoPRVesti

LUKSUZNI DEFENDER 130 OUTBOUND

1.77KPregleda

LINIJA DEFENDER RAZVIJA SE SA MNOŠTVOM NOVIH PONUDA UKLJUČUJUĆI I LUKSUZNI DEFENDER 130 OUTBOUND

 

 

 

  • Prigrlite nemoguće: Brend Defender razvija se sa mnoštvom novih ponuda, pružajući veći izbor klijentima Defendera
  • Luksuzni istraživač: Novi Defender 130 Outbound je savršeni saputnik za ekstremne avanture, sa pet sedišta i dovoljno prostora za sve što se od njega traži
  • Unapređeni pogonski sklopovi: Defender 130 sada je po prvi put dostupan sa superpunjenim motorom V8 od 500 KS, a objedinjuje udobnost i prefinjenost vozila sa osam sedišta sa snažnim V8 performansama; 0–100 km/h za samo 5,7 sekundi1
  • PAKET EKSTERIJERA COUNTY: Novi dizajnerski paket za Defender 1102 nadahnut je Defenderovim nasleđem, a najprobirljivijim klijentima nudi još više mogućnosti individualizacije
  • Dostupan sada: Defender 130 Outbound i V8 mogu se naručiti sada, uz ostatak porodice Defender: landrover.com/vehicles/defender/

 

 

Novi Defender 130 Outbound predstavljen je u liniji Defendera zajedno sa Defenderom 130 V8 od 500 KS i novim Paketom eksterijera County inspirisanim nasleđem za Defender 1102. Novosti u brendu Defender nude više mogućnosti izbora za klijente Defendera, istovremeno pružajući uobičajenu terensku sposobnost i vrhunsku udobnost.

 

Mark Kameron (Cameron), glavni direktor, Defender, rekao je: „Defender 130 Outbound je neverovatno poželjan dodatak porodici Defendera, za naše klijente koji su najveći avanturisti i vole da budu u prirodi i istražuju i potrebno im je više prostora za prevoz tereta u konfiguraciji sa pet sedišta. Jedinstvena poboljšanja njegovog dizajna i prostrani enterijer pružaju uverljivu kombinaciju mogućnosti i praktičnosti. Porodica 4 x 4 nudi ponešto za svakoga, uz uvođenje pogonskog sklopa V8 za Defender 130, dok novi Paket eksterijera County slavi Defenderove korene sa modernim pogledom na klasični dizajn.“

 

 

Defender 130 Outbound: vrhunski luksuzni istraživač

 

 

 

Novi Defender 130 Outbound obuhvata nemoguće, sa do sada neviđenom kombinacijom luksuznog unutrašnjeg prostora i sposobnosti za sve terene. Dostupan isključivo sa pet sedišta, donosi još veći potencijal za istraživanja u prirodi i omogućava onima koji imaju aktivan i avanturistički stil života da spakuju sve što im je potrebno za odlazak u prirodu i istraživanje.

 

Novi Defender 130 Outbound je dizajniran za klijente koji znaju da se uvek može postići više. Nudi priliku za istraživanje svakog terena u vrhunskoj udobnosti – uz svrsishodan enterijer dizajniran da se u njemu smesti sve što avanturisti mogu da ubace.

 

Kao vrhunski izraz raspona Defenderovih talenata, 130 Outbound dostupan je isključivo sa pet sedišta i prostorom pozadi do 2.516 litara3 (1.329 litara3 sa upotrebom dva sedišta), zbog čega je svaka avantura jednostavna za istraživače koji žele najveću svestranost i praktičnost. Na njegov gotovo ravan pod prtljažnog prostora (sa 1,267 metara dužine iza 2. reda) lako se smešta sve, od ronilačkih odela i torbi sa opremom do opreme za kampovanje i planinarenje.

 

 

 

Jedinstvena poboljšanja dizajna eksterijera znače da se Defender 130 Outbound ističe kuda god da ide. Tu je suptilan, namenski izgled sa završnim slojem Shadow Atlas Mat na branicima i umetku rešetke, dok su bočni ventilacioni otvori Antracit. Kao dopuna dizajnu Outbound, dostupne su Sjajno crne 20-inčne felne i Shadow Atlas Mat 22-inčne felne.

U paleti boja su Fuji bela, Santorini crna, Carpathian siva i Eiger siva, dok prepoznatljive zadnje ploče u boji karoserije i završeci D-stuba upotpunjuju poboljšanja eksterijera. Za klijente kojima je potrebna vrhunska otpornost na ogrebotine van utabanih staza, dostupna je Saten zaštitna folija4.

Unutra, klijenti mogu da izaberu luksuznu punu kožu Windsor ili izdržljivu tkaninu Resist, nudeći opcije taktilnog materijala koje najviše odgovaraju njihovom životnom stilu. Na svima je završni sloj Ebony, sa plafonskom oblogom Ebony Morzine, završnom oblogom Robustec i Defenderovom prepoznatljivom poprečnom gredom sa Saten crnim Powder Coat Brushed završnim slojem.

Na početku i na kraju svake aktivnosti praktični detalji štite enterijer. Trajna gumena podna obloga može se otklopiti prema dole kako bi zaštitila branik prilikom utovara glomazne ili teške opreme kao što su bicikli ili koferi. U dodatnim skladišnim prostorima sigurno će biti smešteni manji predmeti van pogleda, dok dodatne tačke za pričvršćivanje i nova mreža za teret znače da se različita velika ili mala oprema za aktivnosti na otvorenom može pričvrstiti u toku vožnje, spremna za akciju po dolasku.

Nezaustavljivu 4 x 4 sposobnost obezbeđuje Defenderov dokazani inteligentni Sistem pogona na sve točkove i tehnologija Terrain Response 2®, dok su Elektronska vazdušna suspenzija i tehnologija Adaptive Dynamics standardno ugrađeni. Napredne tehnologije za terensku vožnju obezbeđuju sigurno napredovanje na svakom terenu, dok Elektronska vazdušna suspenzija omogućava raspodelu momenta do 430 mm i do 900 mm dubine za prolazak kroz vodu.

Defender 130 Outbound može da vuče do 3.000 kg5 – što znači da sve, od vodenih skutera i čamaca do kamp-kućica i prikolica, može da vuče sa lakoćom. Vuča prikolice je pojednostavljena zahvaljujući vazdušnoj suspenziji, sa prekidačima unutar vrata prtljažnika za podizanje i spuštanje zadnjeg dela vozila.

Defender 130 Outbound dostupan je sa P400 benzinskim i D300 dizel Ingenium pogonom. Oba pogona imaju tehnologiju blagih hibridnih električnih vozila (MHEV) za optimalne performanse i efikasnost.

 

Defender 130 V8

 

 

 

Linija Defender 130 takođe se proširuje dodavanjem 5,0-litarskog superpunjenog motora V8 koji nudi vrhunsku kombinaciju performansi, prefinjene vožnje i sposobnosti. Proizvodi 500 KS i okretni momenat od 610 Nm, a pokreće Defender 130 od 0 do 100 km/h za 5,7 sekundi (0–60 mph za 5,4 sekundi)1. Njegovo uvođenje pruža izbor tri motora na vrhuncu linije sa osam sedišta, a dostupni su i šestocilindarski Ingenium P400 i D300.

Eksterijer Defendera 130 V8 odlikuje se minimalističkom estetikom. Dostupna isključivo u Carpathian sivoj ili Santorini crnoj, uključuje četvorostruke spoljne izduvne cevi, dostupne samo uz V8, Klizni panoramski krov sa Crnim kontrastnim krovom, spoljnu oznaku V8, Matrix LED prednja svetla sa prepoznatljivim dnevnim svetlima, zatamnjena zadnja svetla, zatamnjeno staklo i 22-inčne Saten tamno sive alu felne.

U unutrašnjosti, luksuz i dinamičnost podržani su grejanim i hlađenim sedištima sa vozačevom memorijom, električno podesivim na 14 načina, sa oblogom od kože Ebony Windsor sa antilopom Dinamica® i tkaninom Robustec. Dopunjavaju ih grejani volan od antilopa, plafonska obloga Ebony Morzine i Saten crna poprečna greda. Defender 130 V8 takođe ima četvorozonski klima-uređaj, grejana sedišta u trećem redu i klimatizovana sedišta u drugom redu – uz zvučni sistem Meridian, Prikaz na vetrobranskom staklu,  Interaktivni vozačev ekran i Sistem pročišćavanja vazduha kabine Plus.

Nagrađivani sistem za informisanje i zabavu Pivi Pro ima 11,4-inčni stakleni ekran osetljiv na dodir sa sposobnostima softvera Over The Air, što znači da je uvek ažuriran. Uključen je i standardni bežični Apple CarPlayTM 6. Bežični Android Auto® je takođe standard. A tehnologija adresiranja what3words integrisana je za tačno pronalaženje odredišta čak i na najudaljenijim lokacijama. Bežično punjenje uređaja omogućava brzo i bežično punjenje, dok Alexa voice AI7 pruža intuitivno upravljanje ključnim funkcijama vozila.

 

 

Paket eksterijera County za Defender 1102

 

 

 

Oni koji traže poboljšanu individualizaciju za Defender 1102 mogu da izaberu u specifikacijama novi Paket eksterijera County.  Nadahnut originalnim Defenderom County, sadrži jedinstvene elemente eksterijera, sa modernom interpretacijom osmišljenom da slavi legendarno nasleđe vozila 4 x 4.

 

Paket eksterijera County dostupan je za 1102, u modelima S, SE i HSE. Grafičke oznake County duž vrata i bočnih strana karoserije su dodatak koji najviše privlači pažnju, dok osvetljeni pragovi pružaju dobrodošlicu vozaču i putnicima uz jedinstvenu grafiku County. Privlačne 20-inčne alu felne dostupne su u dve završne obrade, uključujući Sjajno belu, kako bi dopunile prepoznatljivu estetiku paketa za eksterijer.

Dostupne kombinacije boja uključuju:

 

 

 

  • Fuji bela karoserija sa novim Tasman plavim kontrastnim krovom i vratima prtljažnika, plus gradijentna Tasman plava grafička oznaka i pragovi
  • Santorini crna karoserija sa novim Tasman plavim kontrastnim krovom i vratima prtljažnika, plus gradijentna Tasman plava grafička oznaka i pragovi
  • Tasman plava karoserija sa Belim kontrastnim krovom i vratima prtljažnika, plus gradijentna Fuji bela grafička oznaka i pragovi

Dostupan je niz kombinacija boja i materijala za enterijer, uključujući i sedišta Resist, Zrnastu kožu i kožu Windsor, sve sa završnim slojem Ebony – dok je Acorn sa enterijerom Lunar takođe dostupan uz Fuji bela i Santorini crna vozila.

Detalji enterijera uključuju taktilnu oblogu Robustec, dok je Poprečna greda dostupna u Svetlo sivoj ili Beloj, čime uvodi u enterijer element iz Paketa eksterijera County.

 

 

Dodatna poboljšanja

 

 

 

Prikladna Obloga za pod prtljažnog prostora8 dolazi kao standard uz sve modele Defender 90 i Defender 130 sa osam sedišta. Nova odlika koja uključuje unutrašnje skladištenje omogućava gotovo ravan pod prtljažnika i obezbeđuje da se ne gubi prostor a da se održava pristup D-kukicama. Nova dodatna oprema takođe je dostupna postojećim vlasnicima Defendera 90 i Defendera 130 sa osam sedišta putem njihovih lokalnih ovlašćenih prodavaca8.

Za Defender 90, brzina pristupa drugom redu poboljšana je novom ručkom, brzim preklapanjem i kliznim suvozačevim sedištem u prvom redu, kao i uvođenjem sklopivih zadnjih sedišta u drugom redu 40:20:40 sa središnjim naslonima za ruke.

Defender 130 Outbound, Defender 130 V8 i Defender 110 sa Paketom eksterijera County2 sada su dostupni za narudžbinu.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery