Tjuning

Land Rover Defender – Project Blackcomb!

Elegantan i jak, razvija 565 KS!

Land Rover Defender Project Blackcomb by ECD
3.94KPregleda

Ova godina nam je donela pregršt novih vozila, među kojima je i novi Land Rover Defender. Ipak, oni kojima se prethodna, legendarna generacija tog modela više sviđa, biće zadovoljniji tekstom o najnovijem projektu tjuning kuće East Coast Defender. Ovaj model nazvan je Project Blackcomb.

Land Rover Defender Project Blackcomb by ECD

Project Blackcomb baziran je na modelu Defender 90. Ovaj britanski SUV je ofarban u “Zermatt” sivu boju kojoj kontrast daju sjajni crni detalji. Postavljen je na “Sawtootg” alu-felne veličine 18 cola. Na njih su montirane BF Goodrich gume. Nov je i prednji branik koji ima integrisana dnevna svetla, i prostor za vitlo.

U enterijeru se ističe meka crna koža na sedištima, sa šavovima koji formiraju šablon dijamanta. Tu je i Momo volan. Novi su i satovi na instrument tabli, kao i infotejnment sistem. Tu je i ozvučenje sa pojačalom. Ovaj Land Rover Defender Project Blackcomb ima i daljinkso paljenje motora, Wi-Fi prenosnu tačku, farove sa senzorima i slično. Iza prednjih sedišta se ističu sklopive klupe koje se mogu podignuti kako bi se stvorio veći prtljažni prostor.

Većina Defendera koje je tjunirala kompanija ECD imaju LS3 V8 agregate koji potiče sa modela Corvette. Izuzetak nije ni Project Blackcomb. Ovaj 6.2-litarski agregat je povezan sa šestostepenom automatskom transmisijom i razvija 565 konjskih snaga.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery