Vesti

Land Rover Classic spremio nove pakete opreme za Defender modele konstruisane između 1994. i 2016. godine!

Premijera novog modela u septembru na Sajmu automobila u Frankfurtu!

Land Rover Defender
2.18KPregleda

Novi Land Rover Defender je sve bliži zvaničnoj premijeri. Međutim, u srcu britanskog proizvođača ( i većine nas) originalni model ima posebno mesto. Upravo iz tog razloga je odeljenje Land Rover Classic najavilo nekoliko novih paketa opreme za taj legendardni off-road model.

Land Rover Defender

Naime, Land Rover Classic je spremio pakete za sve Defender 90 i 110 modele konstruisane u periodu između 1994. i 2016. godine. Ti paketi opreme su inspirisani ograničenim izdanjem, modelom, Defender Works V8 – 70th Edition. Predstavnici kompanije obećavaju da će uz ovih paketa, Defender biti još „sposobniji“ i prijatniji za vožnju.

Novi paketi opreme podrzumevaju nove Sawtooth aluminijumske felne od 18 cola. Unapređeno je i vešanje, te su tu novi amortizeri i slično. Izdvajaju se novi kočioni diskovi i kočiona klešta.

Najskuplji i najbolji paket nosi ime Defender Classic Works. On obuhvata sve gore navedeno, a tu su i novi pneumatici i čipovan agregat. Zahvaljujući tjuningu, 2.2-litarski TDCi agregat modela iz 2012. godine razvija 39 konjskih snaga više. To znači da on sada razvija 159 KS i 463 Nm obrtnog moemnta.

Tu su i jedinstvene značke, vlasnički sertifikat, a automobil kupci preuzimaju direktno iz postrojenja Land Rover Classic odeljenja u Velikoj Britaniji ili u Esenu u Nemačkoj.

Zvanični detalji o ceni tek treba da budu objavljeni. Međutim, za sada znamo samo da felne od 18 cola koštaju 432 funte.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery