AktuelnoVesti

KLM niže cene za letove iz Beograda

840Pregleda

Jeftinije avio karte prema mnogim destinacijama 

 

 

Počinje KLM-ova Dream Deals promocija za putovanja do 31. marta 2023. godine

 

 

Turistička industrija, najpogođenija putnim restrikcijama i pandemijom koronavirusa, ove godine se oporavila.

 

Mnoge destinacije prijavljuju da su prema broju poseta premašile rekordno uspešnu 2019. godinu. To je dokaz da se ceo svet uželeo putovanja. Ali, energetska kriza izazvala je veliku inflaciju. Zato je u talasu poskupljenja, holandska avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines rešila da smanjenjm cena avio-karata obraduje putnike iz Srbije.

 

 

KLM je pokrenuo „Dream Deals“ promotivnu kampanju koja putnicima iz Beograda nudi snižene cene za povratne karte do više desetina destinacija širom sveta.

 

 

Putni budžet gotovo uvek je isplaniran do poslednjeg dinara, a avio-karte predstavljaju njegov veliki deo. Zato KLM savetuje svoje putnike da putovanja planiraju na vreme, odnosno nekoliko meseci unapred, kupuju avio-karte kada su na promociji i da tako uštede dobar deo novca.

 

Među destinacijama na promociji nalaze se velike metropole poput Njujorka, Majama, Čikaga i San Franciska, ali i egzotične destinacije kao što su Aruba, Kurasao, Boner i Sent Marten (Sveti Martin). 

 

KLM Dream Deals promotivna kampanja traje od 14. do 28. septembra 2022, a karte se mogu iskoristiti do 31. marta 2023. godine.

 

 

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.
Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći OVDE

 

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijski sajt serbia.klm.com, ili ovlašćene turističke agencije.

 

Ako ovo propustite, ne ostaje vam ništa drugo do da sledite istraživanje koje je izvršio “Skajskener”, prema kome je najbolje je da avio-karte rezervišete čak 17 ili 18 nedelja pre putovanja, što vam može omogućiti uštedu i do 30 procenata.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery