970_250_eko
Vesti

Kamion za sve zadatke – svestran Mercedes-Benz Arocs

PR saopštenje

1.41KPregleda

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Albaniji organizovala je prezentaciju Arocs teretnog vozila za predstavnike medija i klijente u petak 12. oktobra u jedinstvenom prostoru kamenoloma Iva-Agrar u Lajkovicu.

Merecdes-Benz Arocs je upotrebljiv za svaku namenu, za svako gradilište i za put do njega. Od sandučara, preko beton-miksera do teških kipera.

To je individualno kao i raznovrsni zadaci koji obavljaju operateri u građevinskom sektoru: Mercedes-Benz Arocs je specijalista koji pokriva čitav repertoar građevinskog transporta.

Širok asortiman kabina, motora, varijanti pogona i konfiguracija točkova osigurava da je u stanju da se nosi sa svim vrstama primene.

Kiper, transport materijala ili teška tegljača – Arocs se svakog puta uklapa u račun. Nove varijante su ove godine dodate u Arocs, postavljajući nove kriterijume u praktičnosti, efikasnosti i sigurnosti, kao i udobnosti.

U petak su predstavljeni najsavremeniji sistemi upravljanja, kočenja, menjača, ali i bitno poboljšanog komfora, naglašavajući da je ovakav vid prezentacije idealna prilika da se svi u lancu proizvodnje, izgradnje i transporta upoznaju sa najnovijim dostignućima u ovoj oblasti.

Dodatne informacije o modelu kao i slike detalja u kamionu možete naći klikom ovde.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery