Vesti

Kako će izgledati Ferrari Purosangue?

Neka render igre počnu!

Ferrari Purosangue
1.87KPregleda

Bez obzira na to da li vam se ideja o Ferrari SUV modelu dopada ili ne, takav model uskoro stiže na tržište. Prvi SUV proizvođača iz Maranela će se zvati Ferrari Purosangue.

Mnogi su bili razočarani kada je pokojni Serđio Markione najavio SUV model kompanije Ferrari. On je pre toga nekoliko puta kategorično odbijao da će Ferrari ikada napraviti SUV automobil. Međutim, na kraju je poklekao pritiscima tržišta, i donesena je odluka da će uskoro nastati Ferrari Purosangue.

S obzirom da bogati ljudi postaju sve bogatiji, oni zahtevaju sve skuplja i ekskluzivnija vozila. Među njima su i SUV modeli. Pogotovo na tržištima kao što je Kina i SAD. Takođe, Ferrari jednostavno nije mogao da dopusti da njegovi najveći rivali kao što su Lamborghini, Bentley i Porsche dominiraju tržištem.

Za sada nema puno detalja o modelu Ferrari Purosangue, osim činjenice da će se on tako zvati. Kada je reč o dizajnu i mehanizaciji, za sada je sve obavijeno velom tajne. Međutim, to neće sprečiti dizajnere da da kreiraju render fotografije ovog modela.

Prvu render fotografiju koja se pojavila je kreirao Đorđi Teodoradze. Ferrari Purosange iz njegove mašte ne deli sličnosti sa postojećim Ferrari modelima. Naprotiv, njegov Purosangue ima jedinstven dizajn. Među najintrigantnijim detaljima na prednjem delu su mali farovi, dnevna svetla i velika maska (rešetka) hladnjaka oko koje se nalaze veliki usisnici za vazduh. Tu je i odvažna, agresivna hauba.

Koliko god da je zanimljiv prednji deo, bočne strane su još interesantnije. Na primer, tu su naglašeni lukovi iznad točkova, oštri bočni retrovizori i druge brojne oštre ivice.

Ferrari Purosangue

Niko van Ferrarija ne zna kako će Purosangue zapravo izgledati. U svakom slučaju, šanse da bude baš kao na ovoj fotografiji su skoro nikakve. Ipak, svaka čast dizajneru za trud, i drago nam je što su render igre već počele.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery