Vesti

Kakav je novi Land Rover Defender u akciji?

Video

Land Rover Defender
2.92KPregleda

Novi Land Rover Defender je konačno stigao! U rukama glavnog inženjera Majka Krosa, ovaj automobil je podvrgnut testovima na “teškom” terenu, koje je prešao sa lakoćom.

Land Rover Defender

Naime, na trominutnom video snimku (ispod teksta) može se videti kako se novi Defender snalazi na zahtevnim putevima. Možemo videti kako ovaj model savladava stazu prekrivenu šljunkom, kao da je reli automobil. Takođe, možemo videti i kako postiže brzinu od oko 140 km/h na jako uskim stazama, ali i kako “skače”. Nijedan od ovih testova nije ni najmanje zamorio Land Rover Defender.

Land Rover Defender

Podsećamo, Land Rover je novu generaciju modela Defender premijerno predstavio veče pre otvaranja Sajma automobila u Frankfurtu. Postavljen je na D7x platformi, a prodavaće se u nekoliko varijanti. Prva nosi oznaku 110 i ima petoro vrata. Nešto kasnije će stići i verzija sa kraćim međuosovinskim rastojanjem, sa troja vrata. On će nositi oznaku 90.

Više o modelu Land Rover Defender možete pročitati ovde.

Ono po čemu se novi Defender razlikuje od svog legendarnog prethodnika jeste kabina. U kabini novog modela ističe se digitalna instrument tabla, veliki centralni ekran osetljv na dodir i slično.

Prodaja ovog modela počeće početkom 2020. godine. Uživajte…

Land Rover Defender

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery