970_250_eko
AktuelnoVesti

Kada vam radnik u auto-perionici slupa Ferrari 812 Superfast

9.86KPregleda

Ovo je jedna od onih „loših odluka“

 

Naime, golman fudbalskog kluba Đenova, Federiko Marketi, zamolio je radnika iz auto-perionice da nakon pranja odveze njegov automobil do lokacije gde je trenirao. Vozilo u pitanju je Ferrari 812 Superfast.

 

Međutim, automobil nikada nije stigao do destinacije, jer je čovek za volanom izgubio kontrolu nad vozilom, zakačivši usput ni manje ni više nego pet parkiranih automobila. Naravno, fotografije i video klipovi su se ubrzo pojavili na društvenim mrežama, što možete pogledati u prilozima, ako želite da se uverite da neko može imati goru nedelju od vas.

 

 

Da podsetimo, ispod haube ovog Ferrarija počiva 6,5-litarski V12 s 800 ks, uparen sa sedmostepenim automatskim menjačem s dvostrukom spojnicom. Realna pretpostavka je da radnik za volanom nije bio spreman da vozi ovakvu mašinu, ali je zato bio „spreman“ da malo „doda gas“. Suvišno je reći da je Marketi bio u „delirijumu“ kada je saznao šta se desilo s njegovim ljubimcem.

 

 

Ipak, par dana nakon incidenta, na društvenim mrežama je istakao da je dobro što niko nije prošao s povredama, s obzirom na ozbiljnost oštećenja (Superfast je otpisan, mada mislimo da bi ga mnogi auto-limari u Srbiji udesili da bude „kao nov“). Takođe je apelovao na ljude da ne prozivaju baksuznog radnika, kojem je situacija u kojoj se našao dovoljna kazna za nešto što je u suštini bilo nesrećan slučaj.

 

 

Ne znamo dalji epilog ove priče, ali treba istaći da Superfast košta oko 400.000 evra…

 

 

 

 

Vrele Gume

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery