AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Još jedno Vrele Gume remek-delo

emisija vrele gume
3.03KPregleda

Emisija Vrele Gume nastavlja da pomera granica viđenog na ovim prostorima

 

Ako ste se ikada pitali da li u pola sata može stati celokupan svet u pokretu, emisija Vrele Gume je pravi odgovor da i kako može. Za poslednji dan januara donosimo vam tri fantastična autorska priloga i jedinstven izveštaj sa najuzbudljivijeg sportsko-nautičkog nadmetanja na Svetu. Nedelja u 12:05, samo na Nova S TV!    

 

Hyundai i10

Posle jednog električnog (Tesla Model 3) i jednog ne našom krivicom zakasnelog testa (Ford Puma), prva prava premijera ove godine dolazi nam iz A segmenta. Novi Hyundai i10 otvara potpunu obnovu game brenda iz Južne Koreje. Ove godine to će nam na test doneti i nove (restilizovane) i20, i30, Elantru, Tucson i Santa Fe! Tako da je i10 samo početak ovogodišnje uzbudljive Hyundai priče.

 

emisija vrele gume

 

 

Kako izgleda ne mali automobilski „tata“ Miodrag Piroški Pira u ovom malenom ali ne skučenom gradskom automobilu, ali i kakve veze imaju usisivač, četiri cilindra i dizajn kao nauka, videćete samo u ovom test prilogu.  Da i nešto malo kada je sa ukusom urađeno može da bude veličanstveno, očigledno ne znaju megalomani sa Savskog trga.

 

 

Dacia Sandero Stepway

Nastavljamo azbučnim redosledom i donosimo vam priču sa jednodnevne novinarske vožnje modela koji bi trebalo da bude predstavnik B segmenta. Zašto Dacia Sandero Stepway više nije B kategorija, ali i šta sve jeste, čućete se iz prvih utisaka automobila za koji je već sada jasno da će biti glavni konkurent za titulu „srpski bestseler 2021.

 

emisija vrele gume

 

Prelepi kadrovi i ova kratka priča samo su uvod u pravi veliki test na koji nam Sandero Stepway stiže već sledeće nedelje, i to pojačan plinom (TNG-LPG). 

 

emisija vrele gume

 

Vendee Globe

Žil Vern je procenio da za put oko sveta treba tačno 80 dana, a Jovanča Micić bio je delimično saglasan sa njim. Junaci jedriličarske trke Vendee Globe su nam osim te potvrde doneli i neprocenjivu životnu lekciju o borbi, požrtvovanosti, izdržljivosti i snazi čovekove volje da istraje. Kolika je jaka svaka ljudska individua ponaosob, kako izgleda celodnevna borba i suživot sa prirodom na morskoj pučini i gde je granica ljudskih mogućnosti, ali i šta znače solidarnost i empatija, naučila nas je jedna „obična“ nautička trka samaca u jedrilicama.

 

 

Vrele Gume bile su i ostale jedini domaći mediji koji je iscrpno ispratio ovaj neverovatan događaj čiji se pobednik, mada su svi učesnici već odavno pobedili, saznao pre neki dan. U poslednjem Vendee Globe prilogu pogledajte šta se desi kad jedan Nemac zaspi za kormilom pred ciljem, ili ga sabotira francuski pokret otpora, kao i ko je dobio pehar za najboljeg u foto finišu .

 

Muzej Žeravica

Posle ovako uzbudljivih priča sa kopna i vode, pravo opuštanje sledi vam u tradiconalnoj rubrici oldtajmer. Ovoga puta, Miroslav Šosberger nije spremio priču o nekom vremešnom automobilskom lepotanu, već o istinskom raritetu među oldajmer muzejima. Čedomir Žeravica nas upoznaje sa najvećim muzejem traktora na Balkanu! 

 

 

Da nije zlato sve što sija poručuje nam Stefan Nemanja sa svetleće bundeve od 20+ metara.

 

Emisija Vrele Gume je pravo zlato naše televizijske stvarnosti. Čuvajte je, volite, pazite i gledajte. Nedelja 31. januar u 12:05 na TV Nova S!

 

Sadržaj: 

Test:  Hyundai i10;
Promocije: Dacia Sandero Stepway;
Nautika: Kraj trke oko sveta Vendee Globe;
Oldtajmer:  Muzej Žeravica;

 

 

1 Komentar

  1. Gledao sam emisiju Vrele gume u kojoj je prikazivan test Hyundai 10. Prosto mi je neverovatno da autor emisije gospokdin Piroski koji uglavnom daje detaljnije prikaze automobila nije ni spomenuo da ovaj automobil ima uredjaj koji vrsi rekuperaciju elektricne energije i tako dopunjava akumulator kada se automobil krec e nizbrdicom

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery