Vesti

Jeep Wrangler 6×6 sa Hellcat agregatom

Jeep Wrangler 6x6
2.72KPregleda

Nakon što je kompanija Jeep i zvanično predstavila svoj pikap model, Gladiator, na internetu se pojavila još jedna modifikovana verzija modela JK Wrangler. Reč je o modelu Jeep Wrangler 6×6 sa Hellcat agregatom.  

Jeep Wrangler 6x6

 

Ovaj model se pojavio među oglasima u kojima se prodaju automobili, a prodaje se po ceni od svega 289.900 dolara. Za taj novac se može kupiti čak pet primeraka modela Gladiator Rubicon.

Pročitajte i: Lada Niva 6×6

Zašto je ovaj Jeep Wrangler 6×6 tako skup? Kao što možete zamisliti, dosta je truda i novca uloženo u transformaciju ovog Wrangler JK modela iz 2017. godine u pikap model sa tri osovine. Dodajmo na to i činjenicu da je njegovo srce V8 agregat zapremine 6,8 litara koji razvija 707 konjskih snaga. Sve je jasno.

Jeep Wrangler 6x6

Ovaj model je kreiran od strane tjuning kompanije Wild Boar Off-Road, a on je bio predstavljen na SEMA festivalu u Las Vegasu koji se održao tokom ove godine. Osim toga što ima treću osovinu, ovaj Wrangelr 6×6 poseduje i “lift-kit” i off-road pneumatike veličine 35 inča. Oni su montirani na unikatne felne i nikakav teren za njih ne predstavlja prepreku.

Grubost ovog kamioneta se može videti i u njegovom dizajnu. Tu je jedinstveni otvor za vazduh na haubi izrađen od ugljenikovih vlakana. Takođe, tu su i agresivni prednji deo sa crnom maskom (rešetkom) hladnjaka i naglašeni lukovi iznad točkova. Na čeličnim branicima se nalaze dve kuke za vuču, a na prednjem se nalazi i vitlo. Ističe se i LED svetlosna linija na krovu.

Enterijer je presvučen kožom.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery