AktuelnoVesti

Hyundai i Iveco

1.68KPregleda

Hyundai Motor i Iveco Group najavljuju novo grupisanje na automobilskom tržištu

 

Razlika između uspešnih i neuspešnih je što ovi prvi izlaze događajima u susret a drugi rešavaju posledice.

 

Kompanije Hyundai Motor i Iveco Group očigledno izlaze događajima u susret i diskretno najavljuju mogućnost buduće saradnje na polju novih tehnologija.

 

Pre nekoliko dana, potpisali su Memorandum o razumevanju kako bi ispitali mogućnosti za saradnju na zajedničkoj tehnologiji vozila, te zajedničkoj nabavci i međusobnom snabdevanju.

 

Ceremonija potpisivanja održana je u sedištu Hyundai Motor u Seulu, a među glavnim učesnicima su bili Jaehoon Chang, predsednik i izvršni direktor kompanije Hyundai Motor, Martin Zeilinger, izvršni potpredsednik i šef tehničke jedinice za razvoj komercijalnih vozila kompanije Hyundai Motor, Gerrit Marx, izvršni direktor Iveco grupe i Marco Liccardo, glavni direktor za tehnologiju i digitalne tehnologije Iveco grupe.

 

Memorandum o razumevanju predstavlja preliminarni korak u proceni potencijala dve grupe da sarađuju u domenima tehnologije i platformi, uključujući komponente i sisteme.

 

 

 

Oblasti od mogućeg zajedničkog interesa odnose se na električne pogone i platforme, uključujući sisteme gorivnih ćelija, automatizaciju vozila i povezivanje komercijalnih vozila.

 

Ovaj sporazum je dalji korak u nezavisnim strategijama Hyundai Motor i Iveco Grupe za stvaranje vodećih inovativnih rešenja kroz izgradnju ekosistema partnerstava korisnih za obe strane u današnjem okruženju koje se brzo menja.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery