Vesti

Hyperdrive – Netflixova nova emsija će biti poslastica za ljubitelje automobila i adrenalina!

Miks paklenih ulica i američkih nindža ratnika

Netflix Hyperdrive
1.93KPregleda

Netflix je za ljubitelje automobila spremio pravu postalsticu. Reč je o televizijskoj emisiji koja je nazvana Hyperdrive, a koja obiluje akcijom i prelepim automobilima.

Netflix Hyperdrive

Cilj ove emisije je da se vozači takmiče jedni protiv drugih kroz nekoliko teških staza koje su pune prepreka. Na prvom trejleru koji je izašao za ovu emisiju vidimo industrijski kompleks lociran u Ročesteru u Njujorku. Tvorci ove emisije je opisuju kao „Paklene ulice i američki nindža ratnici u jednom“. Na osnovu ovog što imamo prilike da vidimo, možemo reći da je to i te kako dobar opis emisije.

Na snimku vidimo nekoliko različitih performantnih automobila. Tu spadaju Chevrolet Corvette, Nissan 350Z, Mazda RX-7, Nissan S13 Silvia, Lamborghini Huracan i Mercedes-AMG GT. Bez obzira na to kakve tipove automobila volite, Hyperdrive će ispuniti sva vaša očekivanja. Naravno, očekujte i da vam organizam proizvodi povećanu koncentraciju adrenalina.

Šarliz Teron, jedna od najvećih zvezda Holivuda je izvršni producent ove emisije i na kratko se pojavljuje na snimku. Vozači dolaze iz različitih delova zemlje i svako od njih se bavi drugom vrstom posla. Međutim, zajedničko im je to što jure svoje snove o vožnji. Među njima ima profesionalnih vozača kamiona, studenata prava, modela, građevinskih radnika, drvoseča i milionera. Ukupno će se takmičiti 28 vozača, a prva sezona emsijie će imati 10 epizoda. Emieija će početi sa kvalifikacionim rundama, pre nego što vozači stanu „rame uz rame“ kako bi omderili svoje vozačko umeće.

„Hteli smo da kreiramo spektakl kakav može da se nađe samo na Netflix-u. Bilo bi glupo pokušati pretvoriti ovako nešto u javu, na bilo kom drugom mestu“, rekao je Kris Kovan, izvršni direktor emisije. „Želeli smo da kreiramo takmičenje u kome će uživati svi, od vozača do gledaoca“, dodao je on.

Emisija Hyperdrive će biti dostupna na Netflix-u od 21. avgusta ove godine.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery