970_250_eko
Tjuning

Hummer H1 u izdanju kompanije Mil-Spec Automotive!

Nosi ime Black Ops i izgleda spremno za bojne polje!

Hummer H1 by Mil-Spec Automotive
816Pregleda

Tjuning kuća Mil-Spec Automotive, predstavila je svoju verziju modela Hummer H1. Kako to i obično biva sa ovim vozilom, ono izgleda spremno da savlada sve prepreke u ratnoj zoni.

Hummer H1 by Mil-Spec Automotive

Mil-Spec Automotive je prvi put počela sa kreiranjem unikatnih Hummer H1 modela još 2015. godine. Ovo je njihov sedmi primerak. Jedan je od 12 primeraka koji će biti konstruisani pod oznakom „Launch Edition“. Nosi ime „Black Ops“.

Kao i raniji Hummer H1 modeli u izdanju tjuning kuće Mil-Spec, i ovaj poseduje 6.6-litarski Duramax dizel V8 agregat. On razvija impresivnih 500 KS i 1.335 Nm obrtnog momenta. Povezan je sa Alison šestostepenim automatskim menjačem. Takođe, fabrički pogon na svim točkovima je zamenjen jednostavnijim NVG 242 sistemom kakav se može naći na različitim GM pikap modelima.

Hummer H1 je ofarban u „Deep Sky“ crnu farbu. Karoseija je ojačana kevlarom. U enterijeru se ističe presvlaka od Nappa kože sa šavovima u obliku romba. Tu je i Momo Prototipo volan i JL Audio infotejnment sistem.

Prema tome, ne samo da enterijer izgleda kao lepo mesto za opuštanje i uživanje u vožnji, već je i automobil spreman da savlada i najnepristupačnije terene. Tu je i novo vešanje.

Da li vam se dopada ovaj Hamvi?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery