Tjuning

Hummer H1 sa 500 KS i cenom od 295.000 dolara!

Hummer H1 u izdanju kompanije Mil-Spec Automotive

Hummer H1 by Mil-Spec Automotive
591Pregleda

Za one koji vole Hummer Terence, kompanija Mil-Spec Automotive je spremila pravu poslasticu u vidu tjuniranog Hummer H1 modela.

Hummer H1 by Mil-Spec Automotive

Ovo je šesti njihov Hummer H1. Kompanija Mil-Spec Automotive čije je sedište u Detroitu se specijalizovala za tjuning off-road modela. Poznato je i da ta kompanija veliku pažnju posvećuje detaljima.

Ovaj Mil-Spec “#006” Hummer H1 je baziran na originalnom H1 modelu i ima izuzetno agresivan dizajn. Vozilo je u potpunosti rastavljeno i ponovo sklopljeno sa izvesnim modifikacijama. Na primer, fabrički pod je zamenjen podom od aluminijuma, čime je kabina postala jako tiša. Takođe, na taj način je i sam automobil postao znatno lakši.  

“Šestica je zaista kulminacija svega onoga što je naša kompanija naučila tokom prethodnih godina. Restauracija vojnih i civilnih Hummer vozila nam je donela veliko iskustvo, i naučili smo da obraćamo pažnju i na najsitinije detalje”, rekao je izvršni direktor kompanije Adam Mičel. “Ovi automobili imaju toliko potencijala i sjajni su za kompanije kao što je naša. Cilj nam je da od njih stvaramo jedinstvene automobile sa jedinstvenim dizajnom koji su isti, ali i veoma različiti”, dodao je on.

Jedan od najzanimljivih detalja na ovom modelu je podesivo Air-Ride vešanje. Ono povećava klirens kada je to potrebno. Međutim, najvažnija modifikacija je novi pogonski sklop. Ovaj Hummer H1 je dobio Duramax dizel agregat zapremine 6,6 litara koji razvija 500 konjskih snaga. Agregat je povezan sa šestostepenim Allison automatskim menjačem. Kočnice stižu iz Wilwood kompanije.

Enterijer je takođe potpuno izmenjen, te se u kabini ističu dve vrste kožne presvlake, Momo Prototipo volan i slično. Automobil je ofarban u “Deep Sky” crnu boju sa česticama Kevlar materijala čime je boja otpornija na ogrebotine. Tu su i polu-sjajni crni detalji, masivni branici, aluminijumski “snorkel” i LED svetlosna linija na krovu širine 60 inča.

Ovaj model se prodaje po ceni od 259.030 dolara.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery