AktuelnoVesti

Honda Civic Type R kao u video igrici (VIDEO)

690Pregleda

Ako su vam dosadili klipovi u kojima automobili dolaze do svoje maksimalne brzine na „autobanovima“, evo osveženja. YouTuberi pronalaze nove načine da nas zabave.

 

Uz pomoć akcione kamere i sjajne montaže, možemo da uživamo u vožnji sličnoj onoj koje nam pružaju video igre.

 

Ne radi se o bilo kakvom automobilu, već o jednom od najuzbudljivijih „hot hečeva“ poslednjih godina. U centru pažnje je Honda Civic Type R (FK8) kontroverznog stajlinga, koja je inače prošla kroz Forza Horizon tretman. Naravno, tronožac postavljen na zadnje krilo je uklonjen u obradi videa, tako da nam ne bi ometao uživanje.

 

Ukoliko ste primetili da automobil zvuči bolje nego u standardnom izdanju, postoji jasan razlog za to, jer je vlasnik instalirao Milltek izduv. U slučaju da ste imali bilo kakve sumnje u vozne kvalitete Civica Type R, ovaj video će ih raspršiti.

 

Mada dizajn ovog automobila i dalje nije po svačijem ukusu, ne može se poreći da je Honda odradila vrhunski inženjering na planu automobila s prednjim pogonom. Nova generacija bi trebalo da debituje narednih meseci, tako da očekujemo da sve bude podignuto na viši nivo.

 

U Evropi se smatra da će novi Civic Type R biti Hondin poslednji model pogonjen benzinskim motorom.

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery