AktuelnoVesti

Honda Civic (2022.) „procurela“ na globalnu mrežu

1.93KPregleda

Nema više EX-L modela.

 

Nova generacija Honde Civic na tržište treba da stupi 2022., ali su fotografije serijskog modela već „procurele“ u Kini. Oficijelna premijera će biti obavljena negde tokom proleća 2021., ali oni željni da saznaju nešto više, mogu posetiti CivicXi.com forum, gde se mogu upoznati s kolor kombinacijama i opremom.

 

„Špijun“ je korisnik pod korisničkim imenom TigerEyeJazz, i mada ništa za sada ne može biti verifikovano, stvari izgledaju potpuno autentično. Veliki broj kolor opcija je već sada dostupan, poput „Aegean“ plave, „Rallye“ crvene, „Platinum White“ biserne, „Lunar“ srebrne i „Sonic“ sive.

 

Četiri boje koje ne vidimo na listi su „Polished Metal“, „Modern Steel“, „Molten Lava“ ili „Cosmic Blue“. Nove nijanse su navodno „Meteorite“ siva i „Morning Mist“. U zavisnosti od finiša karoserije, kupci će moći da biraju između crnog i sivog enterijera.

 

 

Što se nivoa opreme tiče, u postu se navode četiri izbora: LX čini ulaznu varijantu, zatim idu Sport, EX i Touring. EX-L trim, koji se trenutno nalazi između EX-a i Touringa (za sedan), navodno je eliminisan iz izbora. Nema spomena ni o Sport Touring modelu, koji služi kao perjanica u hečbek liniji, ne računjaći Type R, naravno. Pitanje na koje je dobijen odgovor je „kupe“, koji je ukinut iz ponude prošle godine i neće se vraćati, nažalost.

 

Očigledno da će dizajn novajlije biti ublažen u odnosu na aktuelni model. Sedan u najvećoj podseća na „mini“ Accord, a špijunske fotografije hečbeka takođe sugerišu da se radi o uglađenijim površinama i linijama.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery