Vesti

Ford produžio proizvodnju modela Mustang Bullitt!

Odgovor na veliku potražnju i uspeh modela Mustang Bullitt

Ford Mustang Bullitt
2.1KPregleda

Ford je rešio da na uspeh modela Mustang Bullitt u Evropi odgovori tako što je produžio njegovu proizvodnju!

Ford Mustang Bullitt

Naime, ovo specijalno izdanje modela Ford Mustang je kreirano u čast 50. godišnjice legendardnog Bullitt filma u kom glavnu ulogu tumači Stiv MekKvin. Tokom prve godine proizvodnje svi automobili su rasprodati u rekordnom roku. I to ubrzo nakon zvanične premijere. Predstavnici kompanije su naveli da za tim modelom i dalje postoji velika potražnja na tržištu.

Ford Mustang Bullitt poseduje petolitarski V8 agregat, a ukupna izlazna snaga modela za evropsko tržište je 452 KS i 526 Nm obrtnog momenta. V8 je povezan sa šestostepenim manuelnim menjačem.

U kabini modela Mustang Bullitt se ističe digitalna instrument tabla dijagonale 12 inča. Tu su i Recaro sportska sedišta sa kontrastnim šavovima u boji spoljašnjosti. Kada već pominjemo boju karoserije da napomenemo i da je ovaj model dostupan u “Senka” crnoj ili klasičnoj “Gora” zelenoj boji. Svaki od primeraka ovog modela ima i jedinstvenu tablicu i specijalne značke.

Ford Mustang Bullitt

U standardnu opremu spada i FordPass Connect. To podrazumeva WiFi prenosnu tačku, daljinkso zaključavanje i otključavanje, lociranje vozila i slično. Tu je i premijum B&O ozvučenje sa 12 zvučnika.

Ford je već otvorio knjigu porudžbina za ovaj model, a prvi primerci će biti dostavljeni već početkom sledeće godine.

Ford Mustang Bullitt

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery