Tjuning

Ford Mustang GT koji izgleda kao “čisto zlo”!

Razvija 834 konjskih snaga!

Ford Mustang GT - Tjuning
31.3KPregleda

Mislili ste da je Ford Mustang GT 500 “opaka” mašina? Zapravo, u Velikoj Britaniji se nalazi jedan tjunirani Mustang, koji ne samo da izgleda agresivnije od modela GT500, već i ima znatno veću snagu. Ekipa sa YouTube kanala Officially Gassed je nedavno imala šansu da se u tom modelu provoza.

Ford Mustang GT - Tjuning

Vlasnik ovog Mustanga je očigledno “lud” za snagom i brzinom. Naime, V8 agregat njegovog Mustang GT modela je dobio novi, 2.65-litarski kompresor i nove brizgaljke. Tu su i novi usisnici za vazduh i potpuno jedinstveni čip tjuning. Izduvni sistem je takođe modifikovan i nema nikakve katalizatore. Sve to dovelo je do toga da ovaj Mustang GT razvija 834 KS i 973 Nm obrtnog momenta.

Pored toga, ističe se još i modifikovano vešanje, kočioni sistem preuzet sa modela Mustang GT 350 i čitav niz vizuelnih modifikacija, kako spolja, tako i unutra. Najviše se svakako ističe “widebody-kit”, crne felne, ljubičasta kočiona klešta i upečatljivi branici. U enterijeru se ističe volan od ugljenikovih vlakana i kožom presvučena trkačka sedišta.

Ono što ovaj automobil čini još impresivnijim jeste činjenica da je većinu modifikacija uradio sam vlasnik.

Ford Mustang GT - Tjuning

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery