AktuelnoVestiZanimljivosti

Ferrari Roma zaglavljena u uskoj ulici u Italiji (VIDEO)

3.75KPregleda

„Da se ja pitam, ja bih proterao autobus ovuda“, čuvena je rečenica koju izgovara lik kojeg glumi Danilo Bata Stojković u filmu „Ko to tamo peva“.

 

Međutim, ovoga puta nije reč o „praistorijskom“ autobusu firme „Krstić i sin“, već o prelepoj Ferrari Romi s V8 motorom. Zapravo, bivši dizajner ove italijanske marke, Frenk Stivenson, koji je nacrtao F430 i FXX, ocenio je ovaj grand turer ocenom 9,5 od 10, s tim što onih 0,5 „otpada“ na neka dizajnerska unapređenja, nakon kojih bi ovaj automobil bio po njemu savršen.

 

 

Međutim, primerak iz video klipa nije te sreće. Naime, srebrna Ferrari Roma je uhvaćena u veoma nezgodnoj situaciji, zaglavivši se u uskoj italijanskoj ulici. Koliko god izgledalo bizarno, ovo može da se desi svakome, i to pre svega samouverenim, iskusnim vozačima, koji su „proterivali“ vozila kroz uske prolaze nebrojeno puta. Međutim, rutina često donosi i preterano opuštanje…

 

Doduše, nismo u potpunosti sigurni šta se dogodilo, ali čini se da je vozač „procenio“ da je Ferrari uži od dotičnog prolaza. Greška!

 

 

Roma nije mali automobil. Široka je gotovo dva metra (1.974 milimetra) i dugačka 4.656 milimetara, što znači da je širine 488 Piste, i duža čitavih pet centimetara. Inače, Italija je poznata po izuzetno uskim ulicama, u šta smo i sami mogli mnogo puta da se uverimo.

 

Mada se to ne vidi u video klipu, pretpostavljamo da je Roma već zaradila izvesna oštećenja. Duboke ogrebotine na ramenom pojasu su izvesne, što nije „bolno“ samo po automobil, već i po novčanik vlasnika.

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery