Vesti

Ferrari pustio i poslednji tizer za svoj novi F173 hibridni super automobil!

Premijera za manje od 24 časa!

Ferrari F173
1.38KPregleda

Ferrari je danas pustio i poslednji tizer video za svoj novi F173 hibridni super automobil. Taj model će premijerno biti predstavljen i toku dana.

Ferrari F173

Tizer video snimak je stigao ubrzo nakon tizer fotografije na kojoj se vidi zadnji deo tog automobila. Na ovom video klipu vidimo obrise novog super automobila iz nekoliko uglova, uključujući i prednji deo gde se istuču farovi znatno drugačiji od onih na trenuntim modelima proizvođača iz Maranela.

Na snimku vidimo i da će F173 imati agresivnu karoseriju sa oštrim ivicama. Nakratko vidimo i enterijer koji će podsećati na enterijer modela F8 Tributo.

Ferrari F173

Tizer fotografija od juče nam je otkrila da će F173 imati retro dizajn. Podsećamo, F173 je kodno ime ovog modela, koji će biti snažniji od modela LaFerrari. Očekuje se da ga pokreće hibridni pogonski sklop sastavljen od 3.9-litarskog V8 agregata i tri elektromotora. Dva elektromotora će snagu slati prednjim točkovima, dok će treći biti integrisan u transmisioni tunel. Očekuje se da ovaj model ukupno razvija oko 986 konjskih snaga. Takođe, navodi se da bi on iz mesta do 100 km/h trebalo da ubrzava za samo 2 sekunde!

Drugih detalja o ovom vozilu ima veoma malo. Tako ne znamo ni po kojoj ceni će se prodavati ni da li će biti proizveden u ograničenom broju. U svakom slučaju, sve bi trebalo da bude jasnije nakon zvanične premijere. Ostanite uz Vrele Gume, i prvi saznajte najnovije informacije.

Almost there. One day to go. #Ferrari

Posted by Ferrari on Tuesday, May 28, 2019

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery