AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Epizoda br. 1111

1.56KPregleda

Na redu je 1111. TV epizoda Vrele Gume

 

Možda je upornost, možda je i dijagnoza? Bez dileme,  ljubav je sigurno! Naša i vaša 1111. emisija Vrele Gume TV stiže na male ekrane u nedelju, 12.05 samo na NovaS.

 

 

Hyundai Staria

 

 

Ovaj izuzetan jubilej obeležili smo testom najčudnijeg monovolumena koji se ikada pojavio na tržištu. Hyundai Staria! Luksuzan sedmosed, opremljen klasičnim 2.2 litarskim turbo dizelom, nikoga nije ostavio ravnodušnim pa čak i našeg „druga direktora“ (sa ograničenim ovlaštenjima).

 

 

Elan Impresion 45.1

 

 

 

U nautičkom delu, predstavljamo jedrilicu Elan Imoresion 45.1 koja se može i nazvati ponudom sezone, ukoliko se mere parametri cene koštanja i pruženih osobina.

 

Spirit of Innovation

 

 

 

Sa mora idemo pravac u nebeske visine i to avionom Spirit of Inmovation koji se pokreće na bazi RR električnog avionskog motora. Očigledno budućnost elektrifikacije u avijaciji dolazi.

 

Peugeot 504

 

 

 

A Miroslav Šosberger na vrata ove emisije stiže ni manje mi više nego perfektno očuvanim modelom Peugeot 504 iz 1973. godine. Da li se ovako kvalitetni automobili proizvode i danas, pitanje je na koje tražimo odgovor u ovom prilogu!?

 

 

Ne propustite, nedelja 12.05 NovaS

 

Sadržaj emisije:

 

Test: Hyundai Staria

Avijacija: Spirit of Innovation

Nautika: Elan Impression 45.1

Oldtajmer: Peugeot 504

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery