AktuelnoVesti

Električna Toyota bZ4X ili Hyundai Ioniq5?

2.3KPregleda

Toyota napada Hyundai, sjajne priče sa sajma nautike u Portorožu i BMW E30 kabriolet

 

 

Ovog vikenda, tačnije u nedelju od 11.30  samo na NovaS možete pogledati 1187. epizodu serijala Vrele Gume u kojoj smo se potrudili da vam donesemo vrlo zanimljive ekskluzivne priloge.

 

 

Uporedni test Toyota bZ4X vs. Hyundai Ioniq5

 

 

 

Test segment emisije je posvećen analizi tehničkih mogućnosti dva trenutno najzanimljivija modela u električnom C SUV segmentu.

Lidija i Miodrag Piroški u svom dobro poznatom stilu „ko u kamen-ko u ploču“ upoređuju ne samo test automobile i njihovu tehnologiju već i mnoge životne stvari.

 

 

Nautika: Sajam nautike Internautika 2023. 

 

 

Monachus 70 

 

 

Pegasus 50 

 

Iz Portoroža, sa 25. sajma nautike, u ovoj emisiji Lidija i Miodrag donose nekoliko vrlo zanimljivih priča u potpuno novom stilu pristupa izveštavanja sa sajma. Nisu to priče samo o brodovima već i o ljudima koji ih projektuju i proizvode, priče o njihovim idejama, strastima, očekivanjima,…

 

 

Vesti: Lukoil 

 

 

 

Od domaćih vesti za ovu emisiju izdvajamo da na benzinskim stanicama Lukoil od ovog proleća vozači osim odlične kafe i hrane, mogu kupiti i dopuniti TAG uređaj za elektronsku naplatu putarine.

 

 

Oldtajmer: BMW E30 kabriolet

 

 

 

Najveća regionalna video arhiva oldajmera u ovoj emisiji postaje bogatija za još jednog člana: BMW E30 kabriolet.

Baš lepotan!!!

 

Šta reći, Vrele Gume su jedne i jedine, uvek originalne i svestrane, zato uživajte zajedno sa nama  jer smo sve ovo snimili samo za vas dragi gledaoci. 

 

NovaS, nedelja, 11.30

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery