AktuelnoPRVesti

Delta ulaže 21 milion evra u BMW prodajni salon

2.65KPregleda

Delta Auto gradi jedan od najvećih prodajnih salona u regionu

 

 

Generalna direktorka Delta Auto Grupe, Aleksandra Đurđević, zvanično je najavila najveću investiciju do sada, vrednu 21 milion evra, što ujedno predstavlja najznačajniji poduhvat u istorijatu 26-godišnjeg poslovanja.

 

 

 

Reč je o novom prodajnom salonu površine 15.000 kvadratnih metara, koji će svojim izgledom i konceptom predstavljati jedan od najvećih i najlepših prodajnih objekata u regionu, dok se početak gradnje očekuje tokom druge polovine godine.

 

 

Đurđević je objasnila da će novi salon klijentima ponuditi jedinstveno iskustvo i podvukla da se objekat projektuje u saradnji sa BMW-om, te da će takav koncept salona biti baziran na „future retail“ standardima.

 

 

 

Ona je istakla odlične rezultate u prodaji automobila, pa je tako tokom 2021. godine prodato čak 240 BMW modela više nego prethodne godine (ukupno 884), dok je prodajni rast zabeležen i kod svih ostalih brendova koje kompanija zastupa.

 

 

Đurđević je zaključila da će Delta Auto i dalje biti primarno orijentisan na što kompletnije potrošačko iskustvo, sa ciljem da se klijentima pruži što ekskluzivnija usluga.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery