Tjuning

Dacia Duster u izdanju kompanije Delta 4×4

Duster sa off-road tjuning paketom opreme

Dacia Duster by Delta 4x4
5.18KPregleda

Od tjuning kompanije koja je zaslužna za opaki izgled modela VW Amarok o kome smo juče pisali, stiže nam i novi tjuning paket opreme za “budžetski” SUV, Dacia Duster.

Dacia Duster by Delta 4x4

Naime kompanija Delta 4×4 je za najjeftiniji SUV model na tržištu spremila nekoliko komponenti koje mu daju agresivniji izgled. Takođe, unapređene su i njegove off-road sposobnosti.

Taj tjuning paket podrazumeva za 30 mm veći klirens i zaštitu podvozja. Ta zaštita (šuspleh) izrađena je od aluminijuma debljine 5 mm- Ona štiti motor i transmisiju od oštrih kamena, korenja i drugih čvrstih objekata.

Za bolje prijanjanje na podlogu zaslužan je set BF Goodrich All-Terain pneumatika dimenzija 215/70 R16. Ako pak i pored tih pneumatika vozilo ostane zaglavljeno u blatu, tu je i vitlo skriveno iza prednjeg branika. Tu je i “bull-bar” koji ispunjava sve standard bezbednosti.

Dacia Duster by Delta 4x4

Osim ovoga, kompanija Delta 4×4 je za model Dacia Duster spremila i PIAA prednja svetla. Tu su i šine na krovu, LED linija svetala i različite opcije felni. Set felni sa fotografija na koje su montirani gore pomenuti pneumatici košta 1.790 evra. Druge opcije su nešto jeftinije, te njihova cena iznosi 1.350 evra.

Naravno, kao i kod drugih tjuning paketa opreme ove kompanije, sve komponente su dostupne u kompletu, ili pojedinačno.

Da li vam se dopada ova tjunirana Dacia Duster?

2 Komentara

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery