Vesti

Da li vam se dopada BMW M850i xDrive kabriolet u jedinstvenoj “Dravit” sivoj boji?

Ko je rekao da je siva boja dosadna?

BMW M850i xDrive Convertible
2.61KPregleda

Novi BMW Serije 8 u kabriolet verziji sa oznakom M850i xDrive se u Americi prodaje po ceni od 121.400 dolara.

BMW M850i xDrive Convertible

Što se “Dravit” sive boje tiče, koja je dostupna kao opcija i u koju je ofraban BMW M850i xDrive sa fotografija, ona košta dodatnih 1.950 dolara. To verovatno kupcima ovog modela ne predstavlja puno para, pogotovo ako u obzir uzmemo činjenicu da je reč o luksuznom automobilu.

Sada da se vratimo na automobil sa fotografija. Naime, ko god da je naručio ovaj model preko salona kompanije BMW u Abu Dabiju, odlučio se iza M felne sive boje veličine 20 cola. Zahvaljujući njima i boji spoljašnjosti, ovaj M850i xDrive u isto vreme izgleda opako i pomalo pritajeno.

Kada je reč o enterijeru, Bimer sa fotografija poseduje presvlaku od Fiona crvene i crne Merino kože. Tu su i kontrastni šavovi i detalji od aluminijuma, kao i detalji od nerđajućeg čelika na centralnoj konzoli.

U odnosu na spoljašnjost, enterijer i te kako upada u oči. Međutim, to nikako ne izgleda loše. Kada je reč o tehnologiji, možemo samo da nagađamo, ali bismo rekli da ovaj automobil ima gotovo sve moguće opcije.

Da podsetimo, srce modela BMW M850i xDrive je 4,4-litarski twin-turbo V8 agregat. On razvija 523 konjske snage i 750 Nm obrtnog momenta. Sve se to šalje svim točkovima preko osmostepenog automatskog menjača.

Zahvaljujući tome, ovaj model iz mesta do 100 km/h ubrzava za 3,9 sekundi i postiže maksimalnu brzinu koja je elektronski ograničena na 250 km/h.

Poslednje, ali ne i najmanje važno, tu je i sklopivi meki krov. On se može podići za 15 sekundi pri brzinama do 48 km/h.

Da li vam se dopada ovaj BMW M850i xDrive?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery