AktuelnoVestiZanimljivosti

Da li je ovo najgori „parkirač“ meseca? (VIDEO)

1.95KPregleda

Svima nama, kada smo bili početnici, dešavalo se da malo „omašimo“ u parkiranju. Sve je to „ljudski“ rekli bismo. Ipak, definitivno postoje šampioni nespretnog parkiranja, a ovaj bi možda mogao da ponese i svetsku titulu (britansku sigurno).

 

Od parkiranja u „rikverc“, za početnike je jedino teže ono paralelno, mada ga neki nikada ni ne nauče kako treba. Ukoliko niste upoznati s gabaritima vozila i nemate osećaj za neophodnu brzinu kretanja prilikom manevrisanja, velike su šanse da parkiranje nećete izvršiti kako treba. Junak naše priče, nije želeo bilo šta da rizikuje.

 

Smatrajmo ovo suprotno onome što najčešće možemo da vidimo u klipovima, kada „parkirač“ obično napravi karambol. Ovaj je suprotno tome isuviše oprezan, jer mu je i pored dva prazna parking mesta, bilo potrebno gotovo osam minuta da smesti svoju Toyotu Auris između dve bele linije. Neko je sve snimio s balkona a epilog je, naravno, postavljanje videa na društvene mreže.

 

Klip se nalazi u priložeom „tvitu“, a reč je o osam minuta „parkiračke“ noćne more, s adekvatnim dodatkom efekta u vidu komične muzike. Vozač je zaista dao sve od sebe da uparkira vozilo, i za to mu treba odati priznanje, jer na kraju krajeva, nije oštetio ni svoj ni tuđi automobil.

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery