AktuelnoEco GreenVesti

Da li će ovako izgledati serijski VW ID. Buzz?

2.09KPregleda

Nakon hečbeka i krosovera, Volkswagenova ID porodica će se proširiti za par meseci, a prinova dolazi u vidu željno iščekivanog kombija.

 

Model pod imenom Buzz, u više navrata je okupirao internet raznoraznim renderima i špijunskim fotografijama. Konačno, došlo je vreme da nam Kolesa.ru pruži uvid u to kako će izgledati serijski model, pre nego što to isto uradi Volkswagen.

 

 

Nažalost, postojaće značajan jaz između atraktivnog koncepta i onoga što će kupci moći da priušte. Kada pogledamo reakcije publike na internetu, one su mahom negativne, jer ljudi izražavaju razočaranje zbog potpuno drugačijeg stajlinga koji će usvojiti finalna verzija. Ipak, i dalje smo radoznali da konačno vidimo serijski model.

 

 

Da li će izgledati poput prikaza ruske publikacije? Vrlo verovatno, mada se radi o nezvaničnim renderima. Ovo što možemo da vidimo je putnički model, ali je nemačka marka već potvrdila i komercijalni derivat, kao i California kamper van.

 

Buzz neće biti jedino vozilo ovog tipa, budući da je Volkswagen već lansirao T7, s opcionim „plug-in“ hibridnim pogonom po prvi put. Električni minibus će doći uz izbor od dva elektromotora, što je zapravo refleksija ponude kod krosovera. Osnovni model će biti sa zadnjim pogonom, dok će skuplji modeli usvojiti AWD.

 

 

VW komercijalna vozila će sklapati ID. Buzz u Hanoveru, plan je da se novi električni kombi prodaje u Severnoj Americi kao model za 2024. Američka varijanta će biti dostupna isključivo u putničkom izdanju i vrlo verovatno s dužim međuosovinskim rastojanjem.

 

Vrele Gume

Izvor: Kolesa.ru

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery